Приоритетите ми се смениха и реших да продам дълго събираното ми колело, с ваша помощ - явно не ми върви и с него (с предното също паднах), но този път излязох от строя за доста време, нищо сериозно.
Карах го 10-на пъти за две лета, като последния път се обърнах (лошо затегнат преден v-brake) и си докарах доста главоболия...
Сега въпроса е дали да го продам на части или цяло? Как ще е по-изгодно?
Засега не съм на много зор, но ще трябва някой и да го разглоби, аз не съм в състояние.
Да кажем че 40-50% от частите са поне среден клас, рамката е доста лека, вилката Маниту 110мм с локаут... ако не се лъжа ход, много добра, но като набих спирачките с малка скорост дори тя не ме спаси, понеже се бях надигнал от седалката...
Каплите са леки /деоре XT са движенията/, предницата е рейсфейк с лапа и кормило, аморт. колче, от над 50лв...
Рамката е Kinesis Al 7005 16" Тегло с чашките = 1845г, но от месеци стои в олх за 150лв и няма интерес, предполагам е от сезона. Колелцето като цяло е леко.

Ако ще е цяло - колко би струвало?

Това е на прима виста, понеже съм го прибрал и трудно е да се вади, но мога да го разгледам тия дни по-обстойно и да наснимам.
Ето две снимки, не най-добрите:
http://prikachi.com/images/905/8648905f.jpg