Вело екипировка в Бургас! Къде?

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Вело екипировка в Бургас! Къде?

Мнениеот ferrarko » Съб Мар 26, 2016 11:43 am

Здравейте.
Ако има съфорумци от Бургас, може ли да дадете идеи за магазини с по-голямо разнообразие и добри цени за вело екипировка (дрехи, каски, очила, обувки....)? Искам да си купя каска и някакво ветро/водоустойчиво яке. Единствено се сещам за магазините на Велозозна, скоро бях в магазина на Драгзон но тогава се бях концентрирал в/у велосипедите и не помня имаше ли екипировка!
Интернет магазини колкото искаш, но някой неща трябва да се пробват преди да се закупят! Може да кажете и от какви други спортни магазини, който не са свързани с велосипеди сте си купили екипировка.
MTB Cross GRX 9 - 27.5"
ferrarko

Рейтинг: 1232

Re: Вело екипировка в Бургас! Къде?

Мнениеот Ozzie » Съб Мар 26, 2016 12:14 pm

Ако имате "Декатлон" в Бургас, има разнообразие.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот Янчо » Съб Мар 26, 2016 3:04 pm

Виж тук. https://www.google.bg/maps/place/OUTDOO ... 702ab5aaf7
Мисля че са част от Велозона.
Аватар
Янчо

Рейтинг: 1284

Мнениеот ferrarko » Съб Мар 26, 2016 4:48 pm

Това пак е Велозона. Явно като се ходи до Варна за картинг, ще се ходи и на пазар за велоекипировка :)
MTB Cross GRX 9 - 27.5"
ferrarko

Мнениеот araX » Съб Мар 26, 2016 8:07 pm

Бургас ми е много странен град. Немалък процент от хората карат някакви колела - има условия за градско каране. Не бих казал, че и хората в града са изключително бедни и, че няма да има пазар за такава продукция. Магазините за велосипеди и аксесоари, които знам в града са на пръстите на едната ми ръка и честно да ви кажа има какво да се желае. Миналата година търсих спешно елементарна част и не намерих. Всъщност намерих накрая на едно място на брутална цена, за която няма да кажа, че ще ми се смеете. Крайно неразвит пазар! Просто не е сериозно колегата да бие път до Варна за такива елементарни неща....
araX

Рейтинг: 1415

Мнениеот victortrt » Пон Мар 28, 2016 9:47 am

Ами според мен точно в показания магазин има доста неща, които не се намират другаде.
В магазините на Велозона също има каски.
Вече за ветро и водо-устойчиво яке не знам, дали има.
Драг са дистрибутори на облекла, но техните са доста цифра /имам предвид марката Ендура/.
Иначе аз специално си ползвам облеклото за кардио /дишащи тениски/, бягане /слипове/, ски /горно термобельо/ и планинско ходене /полар и софтшел яке/ от Декатлон. Някои неща са сполучливи, други не, но цените са добри.
Доста хора си вземат от велопромоциите в Лидл облекло, имаха шорти, тениски, че и якета, но не се знае кога.
victortrt

Рейтинг: 1759

Мнениеот ferrarko » Пон Мар 28, 2016 5:00 pm

Да велоекипировка или подобни продукти могат да се намерят и по други общи спортни магазини, като тези в моловете. Не мисля че тениски, якета и др. , който не са произведени от вело-марки или не пише че е за вело използване, също няма да вършат работа. Но е хубаво като отидеш в един магазин където основния акцент е колоездене, лов и риболов или др. да са събрани неща който са предназначени или полезни за конкретната тема. Велозона и тяхния Outdoor магазин е хубав, но може би единствен за Бургас. Но естествено не предлагат всички което е на пазара и ако си харесал нещо което при тях го няма , трябва да обикаляш и да търсиш по общите спортни магазини или да поръчаш от нета. Затова и ми беше интересно има ли други вело магазини, където освен велосипеди и части да продават екипировка.
MTB Cross GRX 9 - 27.5"
ferrarko

Мнениеот victortrt » Пон Мар 28, 2016 5:18 pm

Ами няма идеално място за целта. Тук /в София/ например в магазините на драг се продават облекла и екипировка, каквато те внасят /Ендура, Вауде/, в Макс байк има също екипировка, в Байк център /верига магазина май само в София/ имат екипировка, но е брандирана /напр. Кюб, Спешълайз/и според мен е тъпо да си с колело драг, а раница Кюб /де факто Дойтер/.
В Декатлон също има някакви екипировки /дрехи, каски и т.н./, но никъде няма всичко накуп.
Мисля, че вашата Велозона е сравнително добре зареден магазин поне откъм части и аксесоари на фона на тези в другите градове.
На мен например квартален магазин ми е този - http://koleloto.bg/, но той е малък като площ и не винаги има всичко от сайта изложено в магазина. Иначе имат хубави помпи, имат си мигалки, части, звънчета, вътрешни гуми и т.н. в рамките на нормалното.
victortrt

Рейтинг: 1759

Назад към Общ форум