Група от петима планински колоездачи от Чехия ще идват в България, за да си направят 15-дневен велотур, и се нуждаят от следната логистична подкрепа:
На 28 май 2016 г. в 15:00 часа някой с подходящ транспорт (бус) да се яви на лещите "София", да натовари 5 бр. празни кашона за велосипеди и да ги прибере някъде на сухо място за 15 дни, след което на 11 юни вечерта да закара кашоните обратно на летището и да ги предаде на чешките гости.
Няма значение дали ще се отзове някой човек (физическо лице) с микробус и налично пространство някъде, или някоя фирма/веломагазин/сдружение и т.н.
Чехите са готови да си заплатят за услугата - не са ми казали колко, не съм и питал - ако има заинтересован да помогне, ще го свържа с тях да се разберат.
Готови са също така да споменат с благодарност този човек/фирма в бъдещото описание на пътешествието си, което ще правят.
Ако има желаещ да помогне за това нещо, моля да се свърже с мен (тел.0887321695 или мейл [email protected]), за да го свържа нататък с мацката, която им движи организацията и да се разберат за подробностите.