4getcredo написа:Ще изчезнат, за да се завърнат след някое време в някаква hipster инкарнация или нещо като "добрата стара класика"
MIKEY MOUSE написа:http://vbox7.com/play:d602ecd9e6
zhelyazkov написа:Принципно ,искам да си взема трекинг велосипед. При тях също ли е нова мода 28 Цола? Нямам наблюдения просто.
irgnet написа:Ако си купувам нов велосипед никога не би си взел 26-ца. Зависи къде ще карам бих избрал 27.5 , 28 или 29
26-ци може би ще останат DJ , но няма да са толкова масови.. Както и BMX си запазиха 20-ките, но вече не са толкова популярни.
Не познавам човек, който е минал от 26 на по-голям размер и да иска да се върне на 26-ца
zhelyazkov написа:Малко в сферата на догатките ,но дали ще изчезнат новите компоненти от пазара-гуми,капли,рамки и пр.?
zhelyazkov написа:Разглеждам тук и там по-известните марки велосипеди - трек,джаянт, скот. Почти не се виждат нови модели с 26 цолови колела, не само планински ами всякакви. Докато бг марките - драг,крос,спринт, реактор си имат. Как мислите 26-ците на доизживяване ли са?
ЧестоНеадвкватен написа:irgnet написа:Ако си купувам нов велосипед никога не би си взел 26-ца. Зависи къде ще карам бих избрал 27.5 , 28 или 29
26-ци може би ще останат DJ , но няма да са толкова масови.. Както и BMX си запазиха 20-ките, но вече не са толкова популярни.
Не познавам човек, който е минал от 26 на по-голям размер и да иска да се върне на 26-ца
Приятно ми е да се запознаем![]()
Повече на 27.5 не бих се качил
ЧестоНеадвкватен написа: Максис Ардент 2.25(26") общия диаметър е същия като на 27.5 с 2.25 Рапид Роб.
Alpina написа: ЧестоНеадвкватен, разбирам че си такъв, но не е нужно да натрапваш мнението си за 26 срещу 27,5 във всяка тема. Мисля че всички във форума вече го знаят. Сеш се?
Alpina написа:Едно е да се спами, друго е да се пишат мнения на които някой неразбиращ от темата може да се върже. Демек - трябва малко мисъл къде и как.
ЧестоНеадвкватен написа:Alpina написа: ЧестоНеадвкватен, разбирам че си такъв, но не е нужно да натрапваш мнението си за 26 срещу 27,5 във всяка тема. Мисля че всички във форума вече го знаят. Сеш се?
Трябва да се спами. Наистина тази тема е безсмислена, всичко вече е дискутирано тук viewtopic.php?f=28&t=122377 .Стандарти не изчезват току така, особено затвърдени като 26".
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 346 госта