Сэвет

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Сэвет

Мнениеот venelinova » Съб Юли 23, 2016 2:33 pm

Здравейте, моля за съдействие! Харесах обувки втора употреба за планински туризъм. Моля за мнение дали са читави. Благодаря. http://olx.bg/ad/crispi-htg-gore-tex-or ... 69Wsm.html
venelinova

Рейтинг: 1200

Re: Сэвет

Мнениеот Kobeto » Съб Юли 23, 2016 2:56 pm

35 лева ми се вижда нищожна и съмнителна цена за обувки от естествена кожа, с мембрана и вибрамова подметка. Освен това и самият дизайн - цяло парче кожа, говори за скъпа обувка. По магазините такива обувки са по 250 лева минимум. Ако са истински и без дефекти, едва ли за по-малко от 150 лева ще ги намериш втора употреба. Освен ако човекът, който ги продава, да не знае какво продава реално (реална стойност на новия продукт). Преди време в Търговище имаше тотална разпродажба от някакъв магазин за туристическа екипировка и цените бяха много надолу. Но колко евтино може да са купени, че чак за 35 лева да ги пуска ... Можеш да се обадиш на посочения телефон и да разпиташ поне от къде са купени и колко са носени. Имай в предвид, че по магазините за дрехи втора употреба понякога вкарват и обувки, които са били с голям дефект и са претърпели поправка - залепена подметка примерно, която се отлепва и пада на втория поход в планината.А самите обувки изглеждат като чисто нови. Познавам хора, които са патили. Та може да са купени от там тези обувки за 15-20 лева и ся да препродават. Отваряй си очите и успех :beer:
Тези на снимката са 392 лева.
Прикачени файлове
Screenshot_3.jpg
Screenshot_3.jpg (50.57 KiB) Прегледано 408 пъти
The moon is full... the night is cold... the stars are bright... the wind so moans...
A fire burns... within our forest... the blood is thick... and only black
Аватар
Kobeto

Рейтинг: 1580

Мнениеот Katana » Съб Юли 23, 2016 10:31 pm

Честно казано обувките изглеждат доста обещаващо!Тъй като съм продавал дълго време обувки с мембрани, и какво ли още не, мисля че тези са учудващо добре за парите които им искат.Според мен са естествена кожа, вибрама на пръв поглед е истински, а за гор-текса няма как да се разбере, докато не ги потопиш в леген с вода! :) Имай предвид ,че ако обувката пропуска, това не значи че не е оригинална! Мембраните си имат живот.Състоянието им зависи от това къде е ходено с тях, както и колко дълго време.Аз лично бих ги взел... така или иначе парите не са много, а ако всичко е ок ,значи си попадналa на златна мина (стига да ти стане расмера де :) ).
Проба-грешка както се вика...Успех!!! :beer:
Аватар
Katana

Рейтинг: 1343

Мнениеот Admin » Чет Юли 28, 2016 11:03 am

Съжалявам, но тук не е планинарски форум, продуктът не е за колоездене и цялата тема на практика е офтопик, затова я заключвам.
Не я изтривам, за да може авторката да прочете отговорите, може да са ѝ полезни, така и така са написани.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Назад към Общ форум