И на про спускачите ли не им се носи раница или тях не ги болят пищалите, истината е че пищала боли ако изтървеш педала, но много рядко може да доведе до сериозен проблем - не е става. Трябва да се прави компромис между протекция и тегло за да има кеф, иначе всички щяхме да караме като рицари. Аз обичам да въртя цял ден с наколенките, като само ги смъквам или дърпам нагоре в зависимост от посоката на наклона, това с големи кори не става. За автора - едни наколенки се ползват средно пет години, как искаш някой да е пробвал всичко което си видял и даде сравнение с другите на пазара, толкова са много и еднакви, че е трудно точно в нашия форум да намериш компетентно мнение. Когато аз купувах четох доста тестове, ревюта и форуми и се спрях на
http://www.chainreactioncycles.com/bg/e ... -prod60809, харесва ми голяма чаша в която влиза капачката и заради тоява няма никакво триене в предната част при въртене, с всики други ми опираше капачката отпред и като се изпотя ставаше доста неприятно. Не бих давал акъл на никой обаче, щото съм карал само тях и още два вида подобни. Пък това че някой проиводител водел нещо си за топ оф ол маунтъна или дъ бест ъф индуро уърлд хич не трябва да ти дреме.