Дъртовете до Колодрума

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Дъртовете до Колодрума

Мнениеот row » Чет Сеп 15, 2016 9:58 am

Здравейте, всички !

От години не съм писал във форума и доста години не бях карал, докато ми дойде идеята да се завърна към спорта отново. Та, търсих разни стари теми из форума, но не успях да открия нищо. Какво се случва с въпросните дъртове? Да, там са си, но има някакво кафене отпред и изглежда, че не може да се влиза и да се ползват самите скокове. Някой знае ли нещо по въпроса ?
Аватар
row

Рейтинг: 1247

Re: Дъртовете до Колодрума

Мнениеот Sartor » Чет Сеп 15, 2016 10:08 am

row написа:Здравейте, всички !

От години не съм писал във форума и доста години не бях карал, докато ми дойде идеята да се завърна към спорта отново. Та, търсих разни стари теми из форума, но не успях да открия нищо. Какво се случва с въпросните дъртове? Да, там са си, но има някакво кафене отпред и изглежда, че не може да се влиза и да се ползват самите скокове. Някой знае ли нещо по въпроса ?

Ще си позволя да дам линк към нещо по-актуално.
http://hiperturshia.com/pismena-%D0%92% ... 0Sofia%201

Ако искаш да разбереш какво става с останалите места, които са се развивали през годините, бих ти препоръчал да видиш тази статия в Туршията на Краси: http://hiperturshia.com/%D0%91%D0%B0%D0 ... F-303.html :beer:
Аватар
Sartor

Рейтинг: 1995

Re: Дъртовете до Колодрума

Мнениеот row » Чет Сеп 15, 2016 10:46 am

Супер, благодаря! :beer: Много полезна иформация за мен. Развили са се местата за каране, в известен смисъл. :eyebrow:
Аватар
row

Рейтинг: 1247

Назад към Общ форум