kaliopo написа:Много съм доволен от моя crankbrothers m17 - https://www.crankbrothers.com/tools_M17 Има почти всичко, което ти трябва. Отвертки, торкс, комплект шестограни, уникално добра машинка за верига и читав ключ за спици. Гаечните ключове са по скоро за красота, но може да те спасят. По време на каране аз ползвам отделно "мултиключе" за гайки. Инструмента не е много лек, но е с прилично тегло за разлика от m19 примерно. По-леките тулчета, които съм ползвал, нямат тази здравина. Качеството беше много добро преди 5 - 6 години, когато е купуван. Напоследък се набутах с няколко неща на тая фирма, които струват много, а хич ги няма. Дано тула да няма промени. Хубавото е, че го има в повечето големи онлаин магазини и може да го поръчаш където е най-изгоден.
Friz написа:Аз съм с това и съм доволен машинката за верига е здрава и стабилна. Ключовете можеше да са малко по-дълги, но за полеви условия вършат прекрасна работа. Теглото и обема също са важни тъй като за кратки карания не нося раница.
Vorac написа:Friz написа:Аз съм с това и съм доволен машинката за верига е здрава и стабилна. Ключовете можеше да са малко по-дълги, но за полеви условия вършат прекрасна работа. Теглото и обема също са важни тъй като за кратки карания не нося раница.
И аз това ползвам - компактно и има всичко. Обаче много чесато трябва да се натягат двата болта, държащи тялото заедно. Поне по 2-3 пъти на лято. Може би аз правя нещо грешно.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 342 госта