Представяме ви: Kenda 2007

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Представяме ви: Kenda 2007

Мнениеот Admin » Вто Ное 14, 2006 7:23 pm

Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот airborneone » Вто Ное 14, 2006 8:21 pm

Някакси твърде универсални... лично на мен не ми грабнаха окото:cyclops:
Аватар
airborneone

Рейтинг: 1998

Мнениеот TOYAGA » Вто Ное 14, 2006 8:54 pm

[quote]Е, това положение явно е на път да се промени – поне такива са сигналите, идващи от Макском (производителя на Sprint), чиито състезатели през целия сезон караха с някои от топ-моделите на марката, а от 2007г. голяма част от гамата на Kenda ще се внася и предлага в България. Затова предполагам, че на читателите на МТБ-БГ ще е интересно да се запознаят с продуктите на фирмата, които ще засилят конкуренцията в една от най-популярните и развити ниши на българския пазар (колкото и условно да прозвучи това на някои хора), където и до момента изборът не е никак малък. Нямам представа кои от посочените в статията модели ще видим след някой и друг месец у нас, но така или иначе целта ми е по-скоро да ви запозная цялостно с марката и нейната продукция и технологии, особено с най-новите модели. Оттам нататък преценката е изцяло ваша! [/quote]

Любо, тази плоскост е хлъзгава, наклонена и постлана с добри намерения... :)
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот Admin » Вто Ное 14, 2006 9:58 pm

@TOYAGA
Миро, разбирам, че статията може би изглежда като рекламна, но направих каквото мога, за да спазя нужната обективност. Не крия по никакъв начин, че поводът за появата й е именно това, че продуктите на Kenda ще се предлагат у нас. През изминалите години съм правил такива представяния и на други марки, които са достатъчно значими, когато са навлизали на нашия пазар и никога не съм го правил срещу заплащане, точно за да мога да напиша каквото аз преценя и да спазя критериите си за обективност, така че статията да е полезна повече за читателите, отколкото за вносителите.
Сигурно се досещаш, че един от другите варианти за изнасяне на подобна информация би бил примерно дадена фирма да си оформи новината като прес-изявление и да я пусне така. Забелязал съм, че в някои чужди сайтове това се практикува доста често, но именно при този вариант представянето би могло да е с повече суперлативи за продуктите и да си звучи като чиста реклама.
Затова си мисля, че досегашната ми практика е по-добрата, но може и да греша. Ако подобни статии започнат да създават впечатление за скрита реклама, ще се замисля дали да не започна да ги изисквам като прес-изявления. (То такъв вариант дори би бил по-лесен за мен от гл.т. на работата, която трябва да се свърши ;))
:beer:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот TOYAGA » Вто Ное 14, 2006 11:08 pm

Кесаревото - кесарю, Божието - Богу! :beer:
Аватар
TOYAGA

Мнениеот Rogue » Чет Ное 16, 2006 4:51 pm

Любо,
статията/сравненията и тт данните бяха полезни за мен. Все още не съм си избрал подходяща гума, въпреки, че смених няколко марки вече. :beer:

@ТОYAGA,
сигурен съм, че статията не е написана тендециозно, Админ е споменал кой е вносителя на гумите, просто спестява въпроса :"....ъъъ къде да ги търся?" А това че са добри или, всеки сам преценява. Пред мен има отворен каталог в момента, където са изброени N-брой марки гуми и всички производители се бият в гърдите колко са велики...Съгласи се, би било противоестествено ако не беше така. Дотолкова с тенденциозността.

И сега малко :offtopic:, къде да си намеря (в СФ) Nobby Nic na Schwalbe?:peace:
The impossible is often the untried...
Rogue

Рейтинг: 1200

Мнениеот tailor » Чет Ное 16, 2006 6:04 pm

[quote="Rogue"]

Любо,
статията/сравненията и тт данните бяха полезни за мен. Все още не съм си избрал подходяща гума, въпреки, че смених няколко марки вече. :beer:

@ТОYAGA,
сигурен съм, че статията не е написана тендециозно, Админ е споменал кой е вносителя на гумите, просто спестява въпроса :"....ъъъ къде да ги търся?" А това че са добри или, всеки сам преценява. Пред мен има отворен каталог в момента, където са изброени N-брой марки гуми и всички производители се бият в гърдите колко са велики...Съгласи се, би било противоестествено ако не беше така. Дотолкова с тенденциозността.

И сега малко :offtopic:, къде да си намеря (в СФ) Nobby Nic na Schwalbe?:peace:
[/quote]
Предстои доставка - може да се заяви при Нина например. Иначе в момента има една triple compound, която мога да ти покажа и да се пробва - инфо на PM.
Аватар
tailor

Мнениеот TOYAGA » Чет Ное 16, 2006 6:18 pm

@ Rogue

:)
Аватар
TOYAGA

Назад към Общ форум