Благодаря за отговора. Опцията за конвертиране с капачките ми беше ясна, но ме интересуваха конкретни производители на главини. Все пак при доволно обширно разучаване на въпроса, се оказва че общо взето всеки един производител предлага такива опции за конвертиране от масовите Formula, Joytech ( каквито са и наличните ми в момента) , до Shimano ...както и по бутикови производители. Общо взето това не е някакъв плашещ нов "стандарт", който изисква кой знае какво търсене на нови чаркове и главини...това дори и не "стандарт", а просто са измислили евтин начин, за да може да се използват плюсови гуми при бюджетни колелета. Със сигурност усукването го има и не може да се сравнява с проходната ос, но пък кефа от плюсовата гума си е наличен.В интерес на истината, най-трудно намиращата се част за този стандарт са QR-те, които просто в България не се намират, защото може би тук аз съм с единственото колело от този вид "BOOST" , иначе както знаем из Ebay и куп други сайтове, има чаркове каквито душа ти пожелае включително и такъв тип QR-и. Насочих се към нашенските си Black Peak-ове, защото не ми се занимаваше с поръчки от други държави в момента, а и се надявам че ще са добър избор. При готовия резултат, ще постна снимки и впечатления, за да съм от полза на други хора които имат подобни въпроси и дилеми относно покупка на подобен велосипед