от djino1967 » Вто Окт 22, 2019 8:27 pm
Здравейте съмишленици!След 15-20 годишно търкаляне реших да си променя 26-ицата(3Х7 скорости) на 28-ица,3Х10.Та четох някъде из този форум че не ставало,нямало смисъл да се хвърлят 1000-2000 и повече лева щото колелото си оставало същото.Нищо подобно за техник състезаващ се със себе си!Нямало да станат и вибрейковете!? Разгледах пазара на Drag,Kros и пр.и установих че за 2000-3000 лева може да се купи велосипед сбирщайн,всеки елемент за себе си.Например главините им са Formula,няма как да се сравняват с моите Novatec,монтажа им Alivio,Acera,Tourney и квото се сетите а при мен изцяло Deore XT.Освен това купих и седалка от прословутата марка Бруукс и колеги повярвайте ми направо се разтопих от кеф и се чудя що съм се мъчил с разни Селе,стелета през годините?!Не съм привърженик на дисковите спирачки(рамката ми е ретро) и от там идва трудността за закупуването на върхов клас части.Не мога да намеря и предна вилка достатъчно качествена нормал сайз,но и така съм доволен.При интерес ще кача и повече снимки.