Това е старото ми близо 20 годишно колело, което беше в архива прекалено дълго време. Реших да го извадя. Като за начало смених жилата, седалката постегнах тук и там. Гумичките на спирачките и едната външна гума. Утре мисля да го закарам в сервиза за смяна на верига и опит за премахване на луфт във вилката. И тук изниква въпроса, какво още да подобря? Колелото се/ще кара 10км градско всеки ден. Мисля да сложа мека вилка. От снимките можете ли да се ориентирате какъв размер ми трябва и ако е възможно да дадете насока за нещо до около 150 лева. След вилката идва въпроса за кормилото и лапата. В момента не виждам дори да се продават такива прави тръби и се използват по-къси лапи. Струва ли си да опитам с нов размер? Следващият въпрос какви външни гуми да сложа, марка, размер, модел? Скоростите си работят добре и затова мисля да не ги пипам. Луфт в централната касета няма, затова и нея няма да пипам. Като цяло след толкова голяма пауза какво бихте ме посъветвали да сменя. А и последен въпрос понеже планирам да ходя с него до работа какви калници да сложа? Два дена вече идвам, но сега е сухо и нямам проблеми. Моят спомен от преди доста време е, че си хвърлят доста мощно по гърба и затова искам някакви сносни калници. Ще се радвам на всякакви препоръки. Благодаря!