codename47 написа:затова не разчитай на другите да ти го пазят...и го вържи с нещо по-дебело
RAM-FR написа: ТОВА Е НАГЛАСЕНО !!!
HepBeH_XaMcTep написа:Точно по тази причина до ТУ пътувам над 50 мин. в претъпкан 280 при положение, че с байка съм за под 15 мин.
bluskanie написа:RAM-FR написа: ТОВА Е НАГЛАСЕНО !!!
Горски, не забеляза ли, че краде едно и също колело 5 пъти? Филмчето само покава по какъв начин може да ти откраднат колелото, въпреки че крадеца е доста некадърен в случая...
C_Mo написа:HepBeH_XaMcTep написа:Точно по тази причина до ТУ пътувам над 50 мин. в претъпкан 280 при положение, че с байка съм за под 15 мин.
Вкарай си колелото с теб на лекция...
MAN6 написа:а всъщност как полицаите да разберат дали колелото е твое или не?
HepBeH_XaMcTep написа:C_Mo написа:HepBeH_XaMcTep написа:Точно по тази причина до ТУ пътувам над 50 мин. в претъпкан 280 при положение, че с байка съм за под 15 мин.
Вкарай си колелото с теб на лекция...
1. Цитирам "пазач":
"Е там отвънка има стойка, вътре е забранено с колелета!"
Гореспоменатата стойка НЕ Е в полезренито на охратана;
2.Когато не ме види "охраната" и успея да се кача:
"Я изкарай това колело от залата!"
Това го забелязах но ако го бяха направили без да са се разбрали с полицайте мислиш ли че така щяха да ги подминат ?!?!?!
shaggy86 написа:решението-за 20 евро един стар херкулес дори го зарязвам пре дунито за ден два понякога:rofl: (за бг крос,лидер за 50 /60 лв) за град и колело за каране е планина т.е. скъпо,ценно добре пазено и т.н.
codename47 написа::dunno: а не може ли в ТУ да си го хванеш примерно на 3 места с тея дебелите вериги-1 през предната гума и вилката, 2-ра през рамката и 3-та през рамката и задната. Мисля че тука вече доста шв се затруднят а и ако от прозореца на залата се вижда колелото ше може да реагираш
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 35 госта