Магазини в Добрич?

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Магазини в Добрич?

Мнениеот Syndrome » Пет Апр 20, 2007 1:41 pm

Здравейте,

Искам да подаря велосипед на роднина в Добрич. Тези дни ще пътувам натам и имам желание да пазарувам когато пристигна. Въпросът ми е къде има магазин/и в които се предлагат RAM, DRAG, Sprint etc., а също и да предлагат добър сервиз?

Познавам Добрич, в общи линии, така че може и с конкретни адреси. :)

Благодаря :)
Syndrome

Рейтинг: 1200

Мнениеот bluskanie » Пет Апр 20, 2007 2:15 pm

Варна не е далеч...
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Рейтинг: 2000

Мнениеот Syndrome » Пет Апр 20, 2007 2:29 pm

Това е ясно, благодаря за информацията, но питам за Добрич.
Syndrome

Мнениеот Atari » Пет Апр 20, 2007 7:33 pm

В Добрич се продават основно боклуци на Leader, Cross и Sprint. Зависи все пак какво колело търсиш. Повечето са в диапазона от 100тина лева до 300-400. В четирите магазина за велосипеди (Два от тях се намират на ул. "Отец Паисий" - от към "Стара къща" - пресечката за църквата. Един малко по-нататък срещу училището Отец Паисий. А последният на кръстовището до стоматологията пак на същата улица) извършват и ремонти, но кой става и кой не не мога да ти кажа, тъй като не съм ги ползвал. Във първия от четирите - този който е точно на ъгъла на пресечката за църквата можеш да поръчаш каквото искаш колело от бг марка, поне така ми казаха. За другите не знам.

Все пак, ако разполагаш с кола и търсиш нещо по-скъпо - по-добре иди във Варна.
I ain't got nothing to be scared of...
Аватар
Atari

Рейтинг: 1205

Мнениеот Isidor » Пет Апр 20, 2007 8:41 pm

Най-добре ДА НЕ ходиш във ВелоРай, много яко ще се прецакаш ;) . Отначало ще ти ,,лижат подметките,, после ще те игнорират след като трябва да ходиш на сервиз. Като тръгнеш към гимназията Иван Вазов последните два магазина работят най-качествено, но не е за препоръчване да купуваш от Добрич като цяло ;). Както каза Atari, най-добре е Варна (nikobikes) :beer:
Rides: Santa Cruz Heckler with Fox DHX 5.0
Аватар
Isidor

Рейтинг: 1533

Мнениеот Black cat » Пет Апр 20, 2007 8:46 pm

Atari написа:Два от тях се намират на ул. "Отец Паисий" - от към "Стара къща" - пресечката за църквата

:agree: Двата магазинана са на 10м. един от друг.Единият е на Красьо, а другия на Съби.При тях е може би най-добрия сервиз в града :) До колко лв търсиш колело ?
Аватар
Black cat

Рейтинг: 1960

Мнениеот Syndrome » Пет Апр 20, 2007 10:04 pm

Благодаря ви! :)

Искам да взема нещо по-така. Мисля си за HTII, но знам ли ... може и друго, но да е XC твърдак. Абе 1000 лева +- на място, както обикновено. Искаше ми се да го купя от Добрич, тъй като е по-добре да се ползва сервиза от където си взел колелото, но може и да греша.

Ще се пробвам в магазините, които посочихте и ако се наложи ще се ходи до Варна.

Поздрави :)
Syndrome

Мнениеот Black cat » Съб Апр 21, 2007 8:28 am

Щом си решил да купуваш колело в рамките на 1000лв най-добре ще е да търсиш във Варна.
Аватар
Black cat

Рейтинг: 1960

Мнениеот marto_ » Нед Апр 22, 2007 9:25 pm

Black cat написа:Щом си решил да купуваш колело в рамките на 1000лв най-добре ще е да търсиш във Варна.

Точно !!!
Аз съм от Варна . Да ти препоръчам новия магазин GRAVITY
който се намира до пазарчето с цветята до червения площад . От светофара към цветята тръгваш и първата пресечка в ляво . Сто метра на горе е магазина . :agree:
Но преди това отиди във ВЕЛОС-ааааа ;) www.velos-bg.com .. заповядай .. разгледай . :^:
Изображение
Аватар
marto_

Назад към Общ форум