Мъро написа:Виж ПИБ. Впечатлението ми е, че са най-добрата банка в България в момента, като си делят местенцето с Юникредит в общи линии.
На сайта си дори имат кредитен калкулатор:
http://fibank.bg/inside.php?language=1&parent=163
А рекламата точно на този тип кредит беше дори с един monster-green RAM
Мъро написа:Виж ПИБ....
А рекламата точно на този тип кредит беше дори с един monster-green RAM
EmZo написа:Аз съм имал вземане даване с Джет и си погасих последните 2 вноски предварително
mulltex написа:от къде пък си чул че не продават - продават се -
кажи за кой град става дума?
Iron Man написа:Без да съм съвсем в час, предполагам, че всички банки налагат някаква наказателна лихва при предсрочно погасяване на кредита...
Поправете ме ако греша.
matok написа:хора мили,аз не попитах от коя банка да се вземе кредит,аз знам,че от банка може да земеш кинти,въпросът ми беше ,дали има магазин за байкове от където може да се вземе колело на изплащане,това е.
Shady™ написа:Bike Center-a работи с Jet Credit...
Ako си заинтересуван - пиши ПМ...
EmZo написа:Веломания работят с Джет.
Мъро написа:Може да съм неграмотен по банково дело, но цялата тази ситуация ми се струва тъпа.
did написа:... В магазина ще ти дадат само една възможност - обикновено най-неизгодната за теб, но най-сигурна и безрискова за магазина....
bluskanie написа:Абе в целата работа има нещо тъпо, прав си. Но за да си отговорим кое е то, нека си припомниш какво пише в документа (договора), който си подписал в Германост. Бас ловя, че всички тези варианти на изплащане, глоби, лихви са описани съвсем точно. Ся... дали си прочел договора, преди да го подпишеш е съвсееем друга работа и общо взето отговаря на въпроса с остротата
Мъро написа:Друг е въпросът дали уж реномирани вериги като Германос трябва да се подлагат на съмнение когато на витрините им има огромен надпис "Лизинг с 0% оскъпяване". Всеки нормален би предположил, че това значи 0% оскъпяване, нали?
Друг е въпросът дали уж реномирани вериги като Германос трябва да се подлагат на съмнение когато на витрините им има огромен надпис "Лизинг с 0% оскъпяване". Всеки нормален би предположил, че това значи 0% оскъпяване, нали?
Мии, по-скоро не
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 347 госта