sharky написа:-БДЖ??? Вагони за велосипеди???
- Да да. Данчо и бизнес кредит???
Без паника! Няма да е за дълго.Мдаам много са яки тия вагончета вратите автоматични, поставки за колелата, згъваеми столчета и това което най-много ме очуди че БЕШЕ ЧИСТО.
RAM-FR написа:sharky написа:-БДЖ??? Вагони за велосипеди???
А ако ти кажа че има и че аз съм се возил в такъв до Плевен ?!?!
Мдаам много са яки тия вагончета вратите автоматични, поставки за колелата, згъваеми столчета и това което най-много ме очуди че БЕШЕ ЧИСТО. И кондуктора се оказа печен и ми позволи да си пътувам при колелцето
Едит: Шарки перстани с тъпите изказвания много взе да се излагаш
mishokA написа:RAM-FR написа:sharky написа:-БДЖ??? Вагони за велосипеди???
Мдаам много са яки тия вагончета вратите автоматични, поставки за колелата, згъваеми столчета и това което най-много ме очуди че БЕШЕ ЧИСТО. И кондуктора се оказа печен и ми позволи да си пътувам при колелцето
тия вагончета са много яки патувах в такова на връщане от Сопот супер удобно е..
Ozzie написа:...Лошото е, че не на всички гари ги продават...
Teodor40 написа:mishokA написа:RAM-FR написа:sharky написа:-БДЖ??? Вагони за велосипеди???
тия вагончета са много яки патувах в такова на връщане от Сопот супер удобно е..
Колка пари е в едната посока до там с байка?
Ozzie написа:Ти прочете ли всичко изписано до тук?
Явно е голяма бюрокрация за мързел който го мързи да си отвори устата на касата и да си поиска билет за колелото от 2 лв. Цялото времетраене по издаването на въпросния билет едва ли отнема повече от 2 минути.
rosentm написа:зна4и,стигнал съм до извода ,4е е голяма бюрокрация тая работа.
коронния номер ми беше веднъж,когато съм си купил билет ве4ерта за влака в 22.15 и отивам да давам баика на магазията(мисля,4е така се казваше) и оная ми разправя,4е сега не може-утре да го пратя!!!
и други подобни
НЕ ИМ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ-ИГРАЙТЕ ТВЪРДО!
и искат пари кондукторите.
и го пращаш като колет байка и си плащаш,а пък в някой влакове няма пощенски вагон!
ама какво да се прави
mih написа:Не всички кондуктори са подкупни.
EmZo написа:За такива като росенчо и други подобни:
Кондуктори мондуктори, магазии, глупости. Защо продължавате да си усложнявате живота. Нали написах горе коло е просто.
Вариант едно:
Билетче за колелото отр 2.00лв от касата, с него занасяте велоспиеда в пощенския вагон, сядате в съседния и готово, няма ядове, притеснения, проблеми с кондуктори и други.
Ако въпросния влак, с който ще пътувате, няма пощенски вагон, следва вариант 2:
Вариант две:
Билетче за колелото отр 2.00лв от касата, с него занасяте велоспиеда в първия или последния вагон, връзвате го до кенефите и готово. До сега никога кондуктор не ми е правил проблем, след като велосипеда е таксуван.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 327 госта