Besen na Kolelo написа:Ние тука в София само дЪртове си имаме,трябва да мина към Пловдив скоро,че с тия дИртове ме заинтригувахте
MaN1aK написа:Besen na Kolelo написа:Ние тука в София само дЪртове си имаме,трябва да мина към Пловдив скоро,че с тия дИртове ме заинтригувахте
Ако ще идваш да копаеш с нас за дъртовете идвай,но ако си мислиш,че ги има готови и добри като ваще в София жестоко се лъжеш.
Besen na Kolelo написа:MaN1aK написа:Besen na Kolelo написа:Ние тука в София само дЪртове си имаме,трябва да мина към Пловдив скоро,че с тия дИртове ме заинтригувахте
Ако ще идваш да копаеш с нас за дъртовете идвай,но ако си мислиш,че ги има готови и добри като ваще в София жестоко се лъжеш.
Аз да копая ? хахахахаха аз само карам и хората дето копаят ми се радват,че карам на тяхните скокове
RAM-FR написа:Besen na Kolelo написа:MaN1aK написа:Besen na Kolelo написа:Ние тука в София само дЪртове си имаме,трябва да мина към Пловдив скоро,че с тия дИртове ме заинтригувахте
Аз да копая ? хахахахаха аз само карам и хората дето копаят ми се радват,че карам на тяхните скокове![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()