Дъртове в Пловдив?!

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Дъртове в Пловдив?!

Мнениеот leshoiada » Вто Окт 30, 2007 11:40 am

Някои знае ли къде другаде има дъртове в Пловдив,освен в Лаута? :popcorn:
leshoiada

Мнениеот k0cTaHeB » Вто Окт 30, 2007 12:44 pm

Дирт не знам къде има,но зад братската могила се намира един скок с попивка. Малко е тревясал от неизползване,но иначе си е добре.
Можеш да го намериш много лесно. Тръгваш от Братската могила надолу по черния път и хващаш на първото разклонение пътя в дясно (той води към Гребната база. Така,малко преди да излезеш на асфалта има нещо като бивше сметище. Като стигнеш до него се огледай и от дясната страна на 20 метра от пътя е скока.

И да не забравиш КАСКАта.
Аватар
k0cTaHeB

Рейтинг: 2000

Мнениеот Besen na Kolelo » Вто Окт 30, 2007 2:18 pm

Ние тука в София само дЪртове си имаме,трябва да мина към Пловдив скоро,че с тия дИртове ме заинтригувахте :)
I spit on the face of the people who don't want to be cool
Аватар
Besen na Kolelo

Мнениеот MaN1aK » Вто Окт 30, 2007 2:46 pm

Besen na Kolelo написа:Ние тука в София само дЪртове си имаме,трябва да мина към Пловдив скоро,че с тия дИртове ме заинтригувахте :)

Ако ще идваш да копаеш с нас за дъртовете идвай,но ако си мислиш,че ги има готови и добри като ваще в София жестоко се лъжеш. ;)
MaN1aK

Рейтинг: 1999

Мнениеот Besen na Kolelo » Вто Окт 30, 2007 3:04 pm

MaN1aK написа:
Besen na Kolelo написа:Ние тука в София само дЪртове си имаме,трябва да мина към Пловдив скоро,че с тия дИртове ме заинтригувахте :)

Ако ще идваш да копаеш с нас за дъртовете идвай,но ако си мислиш,че ги има готови и добри като ваще в София жестоко се лъжеш. ;)

Аз да копая ? хахахахаха аз само карам и хората дето копаят ми се радват,че карам на тяхните скокове ;)
Аватар
Besen na Kolelo

Мнениеот RAM-FR » Вто Окт 30, 2007 3:06 pm

Besen na Kolelo написа:
MaN1aK написа:

Аз да копая ? хахахахаха аз само карам и хората дето копаят ми се радват,че карам на тяхните скокове ;)
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

ти си нагъл позьор....

бтв и аз така
Аватар
RAM-FR

Рейтинг: 1958

Мнениеот Besen na Kolelo » Вто Окт 30, 2007 3:32 pm

RAM-FR написа:
Besen na Kolelo написа:
MaN1aK написа:

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

ти си нагъл позьор....

бтв и аз така

Какво да кажа освен ПОЗААААААААААААААААА !!!
Аватар
Besen na Kolelo

Назад към Общ форум