THEZOGGO написа:Ми, да се надяваме че Shady ще се включи в темата и да разясни нещо повече
bikerider написа:Интересно защо най-близките до София дилъри на Specialized се намират в Гърция и Македония... сигурно Specialized не са в час...
@cupera13: ...
Shady™ написа:3. Народни цени.
Krismars написа:Който търси, намира: http://www.bikescenter-bg.com/index.php ... 232&lang=2
Само да попитам всички модели ли ще са достъпни и дали ще публикувате цените в сайта.
аксесуарите мъжки ли са или женски? Обезпаразитени ли са?
Aбе тука да не ти е бюро справки.... icon_crazy.gif
Но... Ще има 2008 модели. Причината за да нямаме в момента пълната серия е това че повечето неща ще са в наличност Март/април...както Scott(само че разликата е че Scott идва от Март нататъка, тея Специалисти от сега).
Ще има до колкото знам всичко на сайта като цени а за модели които не са в наличност - ще си пише изрично !
Има и модели които не са качени на сайта, а в момента са в наличност...
Shady™ написа: Има си законни методи за всичко....Само че е близко до акъла![]()
bikerider написа:Интересно защо най-близките до София дилъри на Specialized се намират в Гърция и Македония... сигурно Specialized не са в час...
bikerider написа:Ааа сега разбрах, БЦ е представител за България на гръцки склад, който е дилър на гръцкия представител на балканския дистрибутор на европейския дистрибутор на... Specialized...
Ей кога ли ша си изям боя
Shady™ написа:Krismars написа:Който търси, намира: http://www.bikescenter-bg.com/index.php ... 232&lang=2
Само да попитам всички модели ли ще са достъпни и дали ще публикувате цените в сайта.
Но... Ще има 2008 модели. Причината за да нямаме в момента пълната серия е това че повечето неща ще са в наличност Март/април...както Scott(само че разликата е че Scott идва от Март нататъка, тея Специалисти от сега).
Ще има до колкото знам всичко на сайта като цени а за модели които не са в наличност - ще си пише изрично !
Има и модели които не са качени на сайта, а в момента са в наличност...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта