Sp3c7r3 написа:... но въпроса ми бе на какво точно се дължи разликата в цените на продуктите на отделните производители, и ако високата цена значи качество и високи технологии в производството - какви точно? :) :agree:
мда
миналата седмица обикалям мото магазини за да си търся разни неща
и намирам нашите комплекти Dragomir - наколенки и налакътнитци - със същите мрежички като 'опаковка' и въобще абсолютно никаква разлика, освен че белите буквички гласят FOX, а, да, и цената на наколенките беше 48лв ... налакътниците не ги загледах колко са ... ако съм убил всичко детско в теб - извинявай !
всъщност и за направата - предишните ми бяха със занитени протектори, сегашните са със шити, нитовете скърцаха, конците за сега не са мръднали
предишните бяха с мрежичка отзад - ужас ужас ужас ужас, никога вече такива
сегашните са с лепки, преди следващия сух сезон трябва да си ги подменя
предишните имаха коркови бабунки за дългите части (занитените пластмаси бяха на ставите), накрая взеха да се поразкъсват
сегашните имат пластмаси и на ставите и на правите части, имат вече здрави резки и сигурно що почнат да се цепят по тях - предполагам с някакъв топлинен уред мога да ги поправя
предишните бяха до глезена - ако бяха с каишки щеше да е ок, но с мрежички е просто безумие, дори и сухи е много зле да се слагат, а като се намокрят край
сегашните са 2/3 от пищяла, лятото копривите, и храстите
накратко - гледай какво ти трябва и си го взимай.