Има какво да се желае, но според мен идеята е супер

bikerider написа:Старичко, но актуално в тоя сняг: www.ktrakcycle.com
Има какво да се желае, но според мен идеята е супер
outfaced написа:това чудо според мен едва ще се върти, едва ще се вкарва в правия път и още по едва ще спира контролируемо ...
Nymphetamine написа:Би било хубаво ако се хване с един шарнир.
Crimson написа:За секви чофки забравяш
bikerider написа:Но все пак шанса да можеш да караш като пич в 50см сняг е уникален...
Nymphetamine написа:Бих го пробвал, изглежда забавно... Но, наистина, неподвжидността на ската отпред е леко дразнеща. Би било хубаво ако се хване с един шарнир.
Nymphetamine написа:Би ли ми обяснил?
MIRO A написа:Иначе и само предната ска със гума със шипове отзад ще е същото.
MIRO A написа:Е почти, но за спестени 300$ мисля, че ще ти е много хубаво.
4getcredo написа:а дали ще може да се върти при по-широка контактна площ...???
PtD написа:4getcredo написа:а дали ще може да се върти при по-широка контактна площ...???
A колко е максимално широката лента, която се побира в задния триъгълник?
PtD написа:4getcredo написа:а дали ще може да се върти при по-широка контактна площ...???
A колко е максимално широката лента, която се побира в задния триъгълник?
4getcredo написа:Поразгледах го и филмчетата позяпах, ама все ми се струва, че това нещо на дълбок и неотъпкан сняг няма да работи. Повечето от кадрите са или на писта или на малко сняг... а на такива места се кара и с класическия байк... надолу. Трябва да е доста по-широка задната лента и предната ска, за да може да върви иначе... а дали ще може да се върти при по-широка контактна площ...???
Вократце, една чикия повече (с всички плюсове и минуси на този телесно-душевен феномен)![]()
4getcredo написа:Поразгледах го и филмчетата позяпах, ама все ми се струва, че това нещо на дълбок и неотъпкан сняг няма да работи. Повечето от кадрите са или на писта или на малко сняг... а на такива места се кара и с класическия байк... надолу. Трябва да е доста по-широка задната лента и предната ска, за да може да върви иначе... а дали ще може да се върти при по-широка контактна площ...???
Вократце, една чикия повече (с всички плюсове и минуси на този телесно-душевен феномен)![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 346 госта