Има ли сребристи Х-5 8sp ? (заменям)

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Има ли сребристи Х-5 8sp ? (заменям)

Мнениеот GOA » Сря Яну 16, 2008 12:29 am

//Според мен продуктите са за АМ/ендуро, но нямам представа колко им е хода и кой на какъв велосипед ги използва за това така. Който иска да мести някъде.

2*(Въпросът ми е: )
1. Произвеждат ли се сребристи команди SRAM X-5 ?
Конкретно ме интересува дясна, за 8 скорости.
И ако някой има неупотребявана такава предлагам замяна за същата, но черна. Черната не ми тича, пък и лявата е сребриста.

Евентуално ако има и някой мераклия да смени черна за сребриста Х-9 (нова за нова ;) ) да пише на мейла gоа_tranсе@ абв.бг ако се реша на този вариант.
В София съм и нямам интерес към размяна с куриери.

2. Има ли разлика в устройството на команди от сериите SX5, X-5, X-7, X-9 ? (Ako ima - kakва ?) На външен вид са еднакви и ме домързява да ги разглобявам.
Различните използвани материали, до колкото се вижда, са Аl дълго лостче и болт за жилото (както и "щракалката" му) на Х-9.
Downhill by car.
Лопа ти прожината на амортесиора.

|-|
Аватар
GOA

Рейтинг: 1637

Re: Има ли сребристи Х-5 8sp ? (заменям)

Мнениеот bdz43r » Сря Яну 16, 2008 5:49 am

GOA написа:2. Има ли разлика в устройството на команди от сериите SX5, X-5, X-7, X-9 ? (Ako ima - kakва ?) На външен вид са еднакви и ме домързява да ги разглобявам.
Различните използвани материали, до колкото се вижда, са Аl дълго лостче и болт за жилото (както и "щракалката" му) на Х-9.
Принципа на работа е един и същ, но вътрешностите са с различна конструкция, материали, размери и т. н. Ако искаш да разменяш части от една серия с такива от друга, рядко е възможно (зависи от сериите де). Аз имам SX-5 и X-9 и нямат почти нищо общо, освен принципа на действие.
Аватар
bdz43r

Рейтинг: 2000

Мнениеот KomarA » Сря Яну 16, 2008 8:39 pm

Що не си я боядисаш? :agree:
Изображение
No pain - No fun
Аватар
KomarA

Рейтинг: 1197

Мнениеот URNEST » Сря Яну 16, 2008 9:07 pm

SX5 '07, която беше X.7 '06 и сега е X.5 '08 e черна. Х.7 '07-08 обаче е сребриста, доколкото знам е с 10лв по-скъпа, но е фиксирана за 9 скорости.
Аватар
URNEST

Рейтинг: 2000

Назад към Общ форум