Магазин

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Магазин

Мнениеот keremitko » Пон Мар 03, 2008 5:00 pm

Има ли магазин "Веломания" в Стара Загора?
Дори и да не е "Веломания" има ли някакъв в който да продават фулфейс каски и протектори ????
:confused: :confused: :confused:
keremitko

Рейтинг: 1082

Мнениеот sando g » Пон Мар 03, 2008 7:36 pm

Не съм от Стара Загора , но често ходя там . Мисля , че представител на Веломания за този град е едно малко магазинче , на което всички му викат ''Шиманото'' . Намира се на е една от пресечките на главната улица . Незнам точен адрес , но няй - лесно мижеш да се ориентираш кати вървиш по главната улица (в посока Софето ) , минаваш пешеходната част , подминаваш офиса на М-тел и от лявата страна има един червен ламаринен магазин ''Всичко по 1 лев'' , и там отиваш зад този магазин и ще го видиш . Успех ! Дано да съм ти помогнал ! :)
[img]http://userbars-bg.com/uploads/Спорт/truvativ%20user%20bar.png[/img]
Аватар
sando g

Рейтинг: 1562

Мнениеот keremitko » Пон Мар 03, 2008 8:01 pm

Да знам го тоя магазин но там.... има предимно части и няма FF :(
keremitko

Рейтинг: 1082

Мнениеот sdfghjkl » Пон Мар 03, 2008 8:37 pm

Няма ли да е по- лесно да се регистрираш в някой е- shop и да си поръчаш каквото искаш, а не да си зависим от наличното в магазините?? ;)

п.п. Извинявам се за леката нотка на реклама, но при Димчо Косев трябва да има останал някой "ДРЪГльо" , ако ти върши работа
[SS]
Аватар
sdfghjkl

Рейтинг: 1412

Мнениеот button » Вто Мар 04, 2008 1:00 pm

И аз знам че официалния магазин на Веломания е до телевизиония. Така че ходи там, sando g е написал каде се намира. Що не званнеш направо във Веломания да питаш :beer:
button

Рейтинг: 1200

Назад към Общ форум