Добри велокарти за XC

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Добри велокарти за XC

Мнениеот hakama » Нед Мар 09, 2008 9:25 am

Споделете къде могат да се закупят (София) добри велокарти за маршрути в планините (XC карам) :) Мерси
Аватар
hakama

Рейтинг: 1164

Мнениеот THEZOGGO » Нед Мар 09, 2008 10:28 am

Велокарти ей така да си купиш от магазина мисля че няма да намериш, иначе виж във форума има теми в които са публикувани карти за GPS и тн. Маршрути освен за Витоша мисля че имаше и за други планини, разрови се и ще намериш. Освен това виж в www.mtb-bg.com секцията за маршрутите. Там Админ като описва някой маршрут му прави карта. До сега все като сме карали избираме машрут, принтираме картата и караме по нея.:)
Едит:
А дори и описан от Админ маршрут да няма карта, то снимковия материал и подробното описание са достатачни да добиеш представа за маршрута през който искаш да караш. :)
taurus13 написа:Аз мисля скоро да си закупя един ГПС и офроуд карата на БГ и ще почна да нанасям маршрути за колела, че то има много дето за мотор и атв не стават , но колелото си е далеч по проходимо. Та с общи усилия да създадем една добра вело карта на БГ.

:agree: :)
Последна промяна THEZOGGO на Нед Мар 09, 2008 11:26 am, променена общо 1 път
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот taurus13 » Нед Мар 09, 2008 11:01 am

Аз мисля скоро да си закупя един ГПС и офроуд карата на БГ и ще почна да нанасям маршрути за колела, че то има много дето за мотор и атв не стават , но колелото си е далеч по проходимо. Та с общи усилия да създадем една добра вело карта на БГ.
Аватар
taurus13

Рейтинг: 2000

Мнениеот outfaced » Нед Мар 09, 2008 9:05 pm

байкария имат издадени 3 карти досега - Велинград, Момчиловци и Баташки коридор. И трите карти се продават мисля в Горгоната и Стената (стига да имат в момента). Освен тях други специално за байкване няма :dunno:
Както казаха обаче, тука в сайта пък и по темите във форума има натрупана вече пряитна колекция от маршрути.
Аватар
outfaced

Рейтинг: 2000

Назад към Общ форум