winhater написа:мдамм.. има и свесни куки.. ама повечето се заяждат..

Ехехе да бе да има такива, знаеш ли какаво правят свестните куки в София - спират те на НДК, бързаш за някъде имаш среща и закъсняваш и ти казват - "Добър ден, документи за проверка, сержант еди кой си 1 во РПУ"
Даваш си ти документите и се започва едно оглеждане на снимката, пък ти ли си, не си ли ти, къв си, яяя ти примерно си от Младост оооо задържан ли си, нещо общо с полицията имал ли си, незнам си кво, я отваряй чантата да видим какво имаш яяя какво е тва ооо само учебници, бравоооо гледа ти още 6 мин картата, извърта поглед в страни подава ти личния документ с неохота и казва:
"Ае бегай!" Като вкарва ръце в джобовете на панталона си и почва да ходи като борец с вирнат нос.
Тва са свестните куки в София, говорим за центъра на града, за крайните квартали няма какво да коментираме.
Д**ба техната МВР кожа без извинение*!
Eдит:
Ще започна да ги уважавам тогава когато се отнасят с уважение към гражданите. И когато аз съм напълно изряден в документи, обноски, маниери, държание, облкло и прочее очаквам и аз същото отношение е, тогава ще спазвам закони и тем подобни, докато не видя че има примественост и по човешко държание, ще си карам където искам през каквото си поискам и да ме блъсне нещо или някой то си остава за моя сметка дори и да не съм виновен аз. За това на този етап подобни забрани да не се кара по пешоходни зони и т.н мога да кажа само да ми лапат High Rollera!
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer