И пак за пазаруването по интернет...

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

И пак за пазаруването по интернет...

Мнениеот Yeti » Сря Мар 26, 2008 11:28 pm

Абе хора, какво мислите за това. По днешен курс комплект Juicy 7, '08 (предна и задна), 203 мм ротор с доставка до БГ идват съвсем малко над 400 лв, което е доста добре. Ако продавачът се навие да направи ф-ра на ниска стойност или в най-лошия случай с 20 лв на ръка се избягва мито и ДДС, бе изглежда прекалено добре за да е истина... Знам че в ebay се разпространяват доста фалшиви стоки, дали има уловка?
Аватар
Yeti

Рейтинг: 1397

Мнениеот People = Shit » Чет Мар 27, 2008 7:55 am

Защо просто не го написа в другата тема за интернет пазаруване ... :bowdown:
Изображение
Аватар
People = Shit

Рейтинг: 1755

Мнениеот Admin » Чет Мар 27, 2008 8:42 am

Е, не, съжалявам, ама това вече е прекалено... ако целта на темата беше да съобщиш за някаква супер промоция, иди-дойди, ама ти явно очакваш някой друг да те съветва дали е изгодно да си взимаш точно това точно оттам... Ще трябва сам да си решиш.

За да не съм много лош, погледни тук:
http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?p=373452#373452

Съветвам всички да използват въпросната Важна тема. Струва ми се излишно за всяка една "оферта" някъде из интернет пространството да се прави отделна тема.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Назад към Общ форум