did написа:НЕ КАРАЙТЕ САМИ!
spirit написа: равно пропорционално
Вилката написа:... карането в компания има много повече предимства. По-забавно е и най-вече по-сигурно. При повреди и травми е добре да не си сам.
Аз предимно сам карам,щото няма с кой. На всеки го мързи,ама какво да се прави.
did написа:абе... тука половината са все още безсмъртни. нека обогатяват статистиката. тва си е техен избор....
..........те са безсмъртни, следователно трябва да има някой около тах, когато безсмъртието им се изчерпи.
bullerspike написа:виждам че доста хора карате сами.
като започнахте да карате сами чуствахте ли се като идиоти.
днеска отидох до твърдица(това е 30 км в едната посока) и по едно време се питам ко прая тука бе?
може още да не съм свикнал защото виждам доста хора над 30 години които карат сами.
. Така, че дали се чувстваш комфортно или самотно /което според мен имаш под ненаименуванието като идиот/ е въпрос на навици.
днеска отидох до твърдица(това е 30 км в едната посока) и по едно време се питам ко прая тука бе?
може още да не съм свикнал защото виждам доста хора над 30 години които карат сами.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта