http://www.pinkbike.com/news/Magura-Wot ... -2008.html

XEK написа:... с арка отзад ми се видя странно
outfaced написа:иначе ако си я вземеш от чейнриакшън ти идва без пари (самата доставка де) до вас
Editor написа:Вилката изглежда НЕВЕРОЯТНО.Вече започвам да се замислям доста сериозно.
ACID BURN написа:Аз лично бих избрал Фокс ако имам 1500 лв., защото модела им Talas R 36(36 мм горни тръби) Има настройка на хода както следва 100мм/130мм/160мм, настройка low compression и high compression(демек нещо като Mission Control),rebound, 20 мм проходна ос, въздушна пружина за тегло от 2230 грама....Друг е въпроса дали тези 2230 грама в тях са включени проходната ос и стержен 265мм.
тучо чучо написа:ACID BURN написа:Аз лично бих избрал Фокс ако имам 1500 лв., защото модела им Talas R 36(36 мм горни тръби) Има настройка на хода както следва 100мм/130мм/160мм, настройка low compression и high compression(демек нещо като Mission Control),rebound, 20 мм проходна ос, въздушна пружина за тегло от 2230 грама....Друг е въпроса дали тези 2230 грама в тях са включени проходната ос и стержен 265мм.
Включени са, включени са...
Малко да те поправя, че настройките на компресиите са налични при модел RC2, а при R отсъстват.
... както казаха - фокса за който говориш e RC2 и струва "малко" повече от 1500лв (да кажем 1800с повечко късмет) ... а магурата е 1200лв ... нещо не ми се виждат съвсем сравнимиТакаче тоя вотан има да яде много хляб и бой докато стигне фокса
outfaced написа:... както казаха - фокса за който говориш e RC2 и струва "малко" повече от 1500лв (да кажем 1800с повечко късмет) ... а магурата е 1200лв ... нещо не ми се виждат съвсем сравнимиТакаче тоя вотан има да яде много хляб и бой докато стигне фокса![]()
та остава 100мм/130мм/160мм с врътка на вилката срещу 120-160мм с копче от кормилотои 200грама повече на магурата
останалото е еднакво ... 36мм тръби, рибаунд, 20мм ос
outfaced написа:Брех ... не бях обърнал внимание, че цените на лисичките са толкова приятни там. Търсих линка вчера, ама не го намерих.
ето ти плюсче![]()
пийс
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 344 госта