Защо няма степенка

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Защо няма степенка

Мнениеот jujo_si » Пон Юни 16, 2008 8:22 pm

Здрасти,

Защо РАМ-овете нямат степенки стандартно, да не би да е защото тежат?
Аватар
jujo_si

Рейтинг: 1158

Мнениеот did » Пон Юни 16, 2008 8:24 pm

а защо Iron Horse нямат степенки?

а защо Кенъндейл нямат степенки?

а защо Giant нямат степенки?

а защо, по дяволите, никое ПЛАНИНСКО колело няма степенка?

може би щото са предназначени за каране в планината, където степенката само пречи :idea:
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот rarekin » Пон Юни 16, 2008 8:25 pm

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Имат, имат ...... Викаме им педали :)
Планинското колоездене може да бъде опасен спорт! Винаги карайте с каска! Никоя екипировка не може да гарантира колоездача срещу падане и тежко нараняване!
rarekin

Мнениеот TeDo_BaPHa » Пон Юни 16, 2008 8:25 pm

Защото се разваля аеродинамичната форма, което води до усукване на вилката, а то до разхлабване на болта за седлаковата тръба ;) :beer:
ХОРА, ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТЪРСАЧКАТА, ТЯ Е НАПРАВЕНА ЗА ДА ВИ УЛЕСНИ!!!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Аватар
TeDo_BaPHa

Мнениеот outfaced » Пон Юни 16, 2008 8:28 pm

TeDo_BaPHa написа:Защото се разваля аеродинамичната форма, което води до усукване на вилката, а то до разхлабване на болта за седлаковата тръба ;) :beer:

верно ... малийй, аз тамън бях тръгнал да разпробивам рамката, че да и бучна една степенка ... па то глей ква беля можело да стане
:D

@jujo_si ... ти сериозно ли питаш верно?
Аватар
outfaced

Мнениеот jujo_si » Пон Юни 16, 2008 8:34 pm

outfaced написа:
TeDo_BaPHa написа:Защото се разваля аеродинамичната форма, което води до усукване на вилката, а то до разхлабване на болта за седлаковата тръба ;) :beer:

верно ... малийй, аз тамън бях тръгнал да разпробивам рамката, че да и бучна една степенка ... па то глей ква беля можело да стане
:D

@jujo_si ... ти сериозно ли питаш верно?

Да бе защо да не питам, виж че интересни отговори се получиха.

Мерси момчета :)
Аватар
jujo_si

Мнениеот jujo_si » Пон Юни 16, 2008 8:37 pm

А между другото имате ли шише с вода на колелото или и то разваля аеродинамиката
Аватар
jujo_si

Мнениеот TeDo_BaPHa » Пон Юни 16, 2008 8:46 pm

Шишето повлиява по друг начин, когато имаш шише, то ти ограничава движението да палеца на левия крак, което води до разцентровка на дерайльора->разплитане жилото на предната спирачка->разхлабване на 14-тата спица от винтила по посока на часовника->променяне ъгъла на седалка а то до изместване на тежеста->от тук 2 възможности:

1-во.Наклон напред->повече тежест върху кормилото->разхлабване болта на лявата команда->втвърдяване десния крак на вилката->неравномерно напрежение->рацентроване на декланшор->писане във форума на тема "А защо като ми гипсираха главата не бяха любезни"

2-ро.Наклон назад->От тук пак 2 възможности:

1-во*-Ако си със заден амортисьор ребаунда му се разваля->лостчето на задната спирачка започва да заяжда на връщане->пукване на чашките на челот->Развалена задна главина

2-ро*-Ако си със твърда задница->Прекалено голямо напрежение върху задната главина->Саморазвиване на венците ти->разхлабване долния болт на лапата->появяване на луфт във средното->пукане на горната тръба до челото.

Е още въпроси ;) :idea:
ХОРА, ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТЪРСАЧКАТА, ТЯ Е НАПРАВЕНА ЗА ДА ВИ УЛЕСНИ!!!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Аватар
TeDo_BaPHa

Мнениеот KirilizatoR-a » Пон Юни 16, 2008 8:53 pm

Грозно е и когато си с нея липсва елемента "поза" :D :bowdown: :rofl: :^: :beer:
Не искам слава и пари, а хубави велосипеди, на ниски цени.
Аватар
KirilizatoR-a

Рейтинг: 967

Мнениеот Ozzie » Пон Юни 16, 2008 8:59 pm

jujo_si написа:А между другото имате ли шише с вода на колелото или и то разваля аеродинамиката

Не!
Нямам!
Ограничено е като обем. Само някакви си мижави 800 мл.
И е неудобно за ползване.
Предпочитам си раницата с мехчето, маркуча.
Аман от безсмислени теми.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Назад към Общ форум