HepBeH_XaMcTep написа:В общи линии..... ти трябва главина с прОходна ос;
По онлайн магазините се продават оси за такъв saint, ако оста, която се продава с главината не стане на saint
Можеш да сложиш например новата модификация на SAINT със 135mm ос: SAINT FH-M801, която е налична в магазина на Нина и в новият магазин Drag Zone на бул. България 59TENDER написа:Оста към която се монтира обтегача я имам. Ползвам главина SAINT FH-M800. Сега главината е със счупена куха ос, а Веломания се затруднява да ми достави нова. Затова търся друга главина, за която или да мога да намеря резевни части, или да не ми се налага да търся.
За протокола - искам да уточня че главината е закупена 2-ра ръка и не подлежи на гаранционно обслужване.
Държа на съвместимост с обтегач SAINT тъй-като много чупя ушите за дерайльор.
И така, знаете ли модели на други марки които предлагат задни главини 135/10мм с 10мм проходна ос? Ако имате предложения, добре е да е написан правилно точния модел, за да мога да го търся в електронните магазини.
Krismars написа:Може ли обтегач Сейнт да се кара на главина Хоун? И има ли разлика в обтегачите сейнт, смисал има ли различни разновидности при серията М800, освен дължината?
URNEST написа:Krismars написа:Може ли обтегач Сейнт да се кара на главина Хоун? И има ли разлика в обтегачите сейнт, смисал има ли различни разновидности при серията М800, освен дължината?
Има три вида: 150х12; 135х12; 135х10. Всеки от тях се предлага с различните дължини на рамото. Главината Hone е 135х10 и съответно оптегач Saint 135x10 може да се използва с тази главина.
Krismars написа:Може ли обтегач Сейнт да се кара на главина Хоун? И има ли разлика в обтегачите сейнт, смисал има ли различни разновидности при серията М800, освен дължината?
HepBeH_XaMcTep написа:Krismars написа:Може ли обтегач Сейнт да се кара на главина Хоун? И има ли разлика в обтегачите сейнт, смисал има ли различни разновидности при серията М800, освен дължината?
Може да се кара сейнт за 10х135мм главина, но трябва да се сложи "болта" с който се монтира хоун дерейльор към главината
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 331 госта