Silvestroff Gabrovo написа: Колегата по горе е писал RALEIGH, но ако не се лъжа тя е Английска
Silvestroff Gabrovo написа:Mного, VENTANA, CANNONDALE, FELT, TREK, SPECIALIZED, YETI, JAMIS, SANTA CRUZ, PROFLEX, INTENSE, IRON HORSE, AMERICAN EAGLE, GARY FISHER, MARIN, QUINTANA ROO, за сега толкова. Има още много, но не ми се дерзае повече....
Ozzie написа:То и SCOTT са една американска марка...
а да знаете нещо за колелото на хонда ......... колко струва в кой сйт да го разгледам
batkodavid написа:а да знаете нещо за колелото на хонда ......... колко струва в кой сйт да го разгледам
batkodavid написа:Прегледах на всички марки сайтовете и не видях колело за DH или Free около 1500 -2000 $...............лоша работа............общо взето цените в България не са много по-високи от тези в цял свят..................щеше ми се да намеря нещо евтинко
batkodavid написа:Прегледах на всички марки сайтовете и не видях колело за DH или Free около 1500 -2000 $.
The box size is 56"x29"x9" and weighs about 50 pounds.
kotka12 написа:batkodavid написа:Прегледах на всички марки сайтовете и не видях колело за DH или Free около 1500 -2000 $.
ми що реши
че точно на марките сайтовете трбва да гледаш![]()
ето ти ярък пример за повече от приличен байк
на търсената от теб цена
http://www.rscycle.com/s.nl/it.A/id.255 ... tegory=531
едит: огледай в същия сайт има още няколко силни оферти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 325 госта