Консултация за зимни ръкавици

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Консултация за зимни ръкавици

Мнениеот fifffka » Съб Сеп 20, 2008 10:35 am

Не се сещам в кой друг раздел да пусна темата, та затова тук реших.
Решила съм да си взема зимни ръкавици Lizard Blizzard и искам да събера максимум мнения за тях. Ако някой от вас ги ползва, нека даде своето мнение :) Ако пък избора ми не е правилен, насочете ме към друг модел.
Благодаря :)
Незаконното ще свършим веднага. Неконституционното изисква малко повече време.
Аватар
fifffka

Рейтинг: 1611

Re: Консултация за зимни ръкавици

Мнениеот outfaced » Съб Сеп 20, 2008 8:26 pm

fifffka написа:Не се сещам в кой друг раздел да пусна темата, та затова тук реших.
Решила съм да си взема зимни ръкавици Lizard Blizzard и искам да събера максимум мнения за тях. Ако някой от вас ги ползва, нека даде своето мнение :) Ако пък избора ми не е правилен, насочете ме към друг модел.

мен ми ги подариха :)
не че имам с какво да сравнявам, но на мен ми вършеха миналата зима чудна работа ... за ХС-АМ са си екстра ... кара се при минус 5 градуса.

Нямат протекции обаче и не са водоустойчиви ... ама за тез пари все пак не може всичко
Аватар
outfaced

Рейтинг: 2000

Мнениеот fifffka » Съб Сеп 20, 2008 9:46 pm

outfaced, благодарско :beer:
Незаконното ще свършим веднага. Неконституционното изисква малко повече време.
Аватар
fifffka

Рейтинг: 1611

Мнениеот Stancho » Пон Ное 17, 2008 4:10 pm

Ще събудя малко темата, зашото не намерих никъде някакви предложения за зимни ръкавици. Тази зима съм намислил каране в планината и през зимния сезон, та си търся нещо удобно и непромокаемо (все пак и паданията няма да са малко :) ). Моля ако някой има някакъв опит или е чувал за някакви ръкавички да споделя.
Аватар
Stancho

Рейтинг: 1699

Мнениеот vlassadar » Пон Ное 17, 2008 5:37 pm

Аз си карам със скиорските и при по-студено с единични поларени под тях. Ако се окаже по-топло пък, слагам само поларените. А след спускане обикновено ги свалям изцяло за малко докато се охладя, иначе ръцете ми се потят. В случая с ХС-то май по-добре поларенки, от двойните. дишат идеално и топлят много. но не пазят от вода => не трябва да падаш често. Драскай във форума ако караш, зимата по-трудно се намират добри терени за каране, както и компания :agree:
Аватар
vlassadar

Рейтинг: 2000

Re: Консултация за зимни ръкавици

Мнениеот Gigo_97 » Пон Ное 17, 2008 5:55 pm

fifffka написа:Не се сещам в кой друг раздел да пусна темата, та затова тук реших.

Ами на мен също ми ги подариха,но още не съм ги пробвал.Пишете ако са добри или да ги продавам
The DH for DRAGOMIR factory dh
Аватар
Gigo_97

Рейтинг: 1097

Мнениеот ZmD » Вто Ное 18, 2008 12:09 pm

@Фифффка

Аз бих те посъветвал да си земеш едни паипърски ракавички(SnoWBoarD Pipe Glove).Абсолютно еднакви са като ръкавиците за колело,самоче незапотяват,топлят и най-важното можеш да си падаш колкото си искаш и няма да се намокрят.А дали има такива в бг незнам.Трябва да обиколиш насам натам ;).
Изображение
Аватар
ZmD

Рейтинг: 1352

Назад към Общ форум