andr написа:Има ли в някъде в родината специални чанти за качване на колело в самолет? И някой има ли опит с това?
IVO Jordanov написа:Незнам защо, обаче си мисля, че в това THULE един планински велосипед трудно би се побрал, дори и със свалена вилка
MAN6 написа:ако го разкостиш, защо да не се събере?
Alpina написа:MAN6 написа:ако го разкостиш, защо да не се събере?
Според мен не е проблема в събирането
IVO Jordanov написа:...да си го оставя в "оргиналната" Fedex опаковка...
TOYAGA написа:IVO Jordanov написа:...да си го оставя в "оргиналната" Fedex опаковка...
Не е лоша идея. Не знам как изглежда опаковката на FedEx, обаче има производители на велосипеди с перфектни, стабилни фабрични опаковки от велпапе, които могат да се използват неколкократно (или многократно) в зависимост от сръчността на маймуните, които ще товарят и разтоварват кашона. Има и фирми, които произвеждат специални картонени опаковки за велосипеди, предназначени за марките, въртящи предимно online-търговия. И такива (примерно на Canyon) съм виждал да се ползват многократно.
IVO Jordanov написа:От Fedex са ми го измерили 50 lbs (22.7 kg), а спортната екипировка е до 20 кг. може да се наложи да "поотворя" кашона и да махна нещо. Дайте идея за нещо/а не много обемно/и, което/ито тежи/ат около 2 кг.
rarekin написа: С гумите ли е това тегло и какво точно е колелото?
rarekin написа:Гуми + курбели. Тъкмо после ще си монтираш курбелите лично, спазвайки всички процедури, за да си двойноподсигурен.
Потребители, разглеждащи този форум: Bi11y, didkodidi и 326 госта