Случки с колело

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Случки с колело

Мнениеот msniki » Нед Дек 21, 2008 10:54 pm

Тема за случки с колело. :popcorn:
Аз ще започна:
Едина сутрин с един приятел се качихме да спуснем по пътека,която
7-8 пъти я бяхме минавали.Качихме се в гората и тръгнахме по пътеката,по средата й вече бяхме на max скорост.Докато се спускахме видяхме нещто в храстите :сиво с бяло и приличаше на вълк.Тогава то тръгна да ни гони ,и бягаше много бързо :D
Ние продължихме да въртим,въпреки че знаехме че имаше тънък участък ,там намалявахме попринцип,но този път направо го прелятяхме.Беше високо ~ 2 метра и на пясък се приземихме,което ме стресна яко и след него вече беше прав участък и успяхме да избягаме на това което ни гонеше.

Тава е моята случка с колело
Дано и вие има да разказвате случки :popcorn:
Аватар
msniki

Рейтинг: 1397

Мнениеот hitar_potter » Нед Дек 21, 2008 11:08 pm

като бях малък, със старото спринтче карах из квартала, в частност - в момента на случката карах в двора на едно училище. Каплите ми бяха мокри (предния ден беше валяло), а карайки приближавах все повече един гълъб. Не знам защо, но реших, че има опастност да го сгазя и натиснах спирачката. Тя взе, че закова и литнах напред, а гълъбът излетя, разбира се ;) Нищо ми нямаше

Другата случка ми е от последното каране. Беше преди месец и нещо, май и денят беше къс. Мислехме да караме маршрута Йовчови кошари, а после да се върнем по обиколната. Ама нещо се замотахме с транспорта (закарахме байковете с кола, а самите ние се возихме в автобус - 3ма души бяхме.) Та, пристигнахме в железница към 11 часа и трябваше да поускорим темпото, за да изпълним маршрута. Всичко вървеше перфектно (даже се движехме по-бързо от предвиденото) до малко след началото на обиколната и там се почна - спукахме гума - сменихме я. В продължение на обиколната спукахме още 3 пъти гуми (един приятел 2 пъти и аз също 2 пъти) Всеки си носеше една резервна гума и при последното ми спукване нямаше здрава гума (намирахме се на края на последното спускане, половината от него го карах на спукана гума (Jumbo Rlz) Та, почна се едно епично лепене... 3 пъти пробвахме с моите лепенки - оказа се, че бяха стари. Пробвахме една самозалепваща се - цъ (всеки път установявахме незалепването на гумата чак след монтирането й в/у каплата. Накрая пробвахме с някаква друга лепенка - изглждаше, че стана. Монтирахме всичко, твъгваме ние и хряс - ухото ми се счупи на потеглянето.... Скъсяваме верига, сингъл спийд, ала-бала (2:5) и тъкмо всичко монтирано - гумта спаднала. Залепихме друга гума и я сменихме. Потеглям аз, настъпвам малко повече и се чува едно хряяяс (втората плоча на курбела ми понякога изпуска) и от 2:5, сингълспийда стана на 2:4 - веригата беше прекалено опъната и всичко блокира... Хванахме машинката да откачаме, пък то нитчето падна, накрая ми писна, хвърлих всичко в раницата и се прибрах по тъмно, бутайки :D :D
Изображение
Аватар
hitar_potter

Рейтинг: 2000

Мнениеот kotka12 » Пон Дек 22, 2008 9:01 am

колко екшън...
колко съспенс...
The best-laid schemes o' mice an' men gang aft a-gley

http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=54478
Аватар
kotka12

Рейтинг: 1980

Re: Случки с колело

Мнениеот trex » Пон Дек 22, 2008 8:00 pm

msniki написа:Тема за случки с колело. :popcorn:
Аз ще започна:
7-8 пъти я бяхме минавали.Качихме се в гората и тръгнахме по пътеката,по средата й вече бяхме на max скорост.Докато се спускахме видяхме нещто в храстите :сиво с бяло и приличаше на вълк.Тогава то тръгна да ни гони ,и бягаше много бързо :D
Ние продължихме да въртим,въпреки че знаехме че имаше тънък участък ,там намалявахме попринцип,но този път направо го прелятяхме.Беше високо ~ 2 метра и на пясък се приземихме,което ме стресна яко и след него вече беше прав участък и успяхме да избягаме на това което ни гонеше.

И АЗ бях там. Да го еба добичето щях да фракна от десетина метра от него :D :bawling: :rofl:
Аватар
trex

Рейтинг: 1102

Мнениеот msniki » Пон Дек 22, 2008 8:04 pm

:D
Аватар
msniki

Рейтинг: 1397

Мнениеот trex » Пон Дек 22, 2008 8:04 pm

msniki написа:Тема за случки с колело. :popcorn:
Аз ще започна:

И аз бях там. И да го **@#@*@# в хаитата ма зарад него щях да фракна в една голяма пропаст :bawling: :kaioken: :popcorn:
Аватар
trex

Рейтинг: 1102

Мнениеот XeDoX » Пон Дек 22, 2008 8:51 pm

trex написа:
И аз бях там. И да го **@#@*@# в хаитата ма зарад него щях да фракна в една голяма пропаст :bawling: :kaioken: :popcorn:

Абе ти май забрави,че отговори вече ? И наблегни на правописа малко.Пише се хвръкна(от хвърча) ,фракна може да ти изглежда "по-красиво" ама не е правилно.
Изображение
Аватар
XeDoX

Рейтинг: 1796

Назад към Общ форум