Сори, че втората снимка не е на фокус. Бързах.

Та се чудех дали е измислен както трябва и дали предната гума няма да се забие в попивката. Или пък задната.И дали като се засиля няма да прелетя попивката.
Ти, младежо, по-добре наблегни на четенето и не прекалявай с писането! Че тази и тази теми не сме ги забравили всички! Не е грях да не знаеш, но точно ти, дето до вчера питаше коя буква е след "А" да раздаваш акъли с ехиден тон - не върви.KuklenskiqBiker написа:ъъъъ ти с 5 км/ч ли смяташ да скачаш та се притесняваш дали няма се забие слагаш каската и пробваш
1. Тези каски бяха свършили като писках на доставчикът ми да ми донесе.dibo92 написа:Една каска е около 20 лв,а една лопата,с която си строил скока-около 10 лв.Ти си правиш сметката...
Младежо, единствената причина, да мога да пиша в този форум, вместо да се възстановявам от тежка черепно-мозъчна травма, или при по-малко късмет, кротко да си лежа два метра под земята, след като Октомври месец излетях накриво от едно скокче, подобно на твоето, е факта, че бях с фулфейс! Резултата беше извадено рамо, натъртени ребра, купища охлузвания и нова окраска на бедрата и хълбока ми. Не те съветвам да ползваш скока си, преди да си си взел каска! Ама никак!the.trademark написа:НЯМАМ КАСКАААААААААА
Antares написа:Ти, младежо, по-добре наблегни на четенето и не прекалявай с писането! Че тази и тази теми не сме ги забравили всички! Не е грях да не знаеш, но точно ти, дето до вчера питаше коя буква е след "А" да раздаваш акъли с ехиден тон - не върви.KuklenskiqBiker написа:ъъъъ ти с 5 км/ч ли смяташ да скачаш та се притесняваш дали няма се забие слагаш каската и пробваш
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 326 госта