Едит:Речника ми каза, че се скрива в тръбите и излъчва радио вълни които Британската полиция можела да улавя или нещо от сорта.

kotka12 написа:не считам за нужно да се слагат предупредителни лепенки
kotka12 написа:не ми стана ясно как се захранва това чудо
но е с някаква батерийка явно
Ми трий, бе! Ти поне можеш.PtD написа:
П.П. ебаси, докато го напиша и сте пуснали сто хиляди отговора
Ако ти се дават много сторин леваhitar_potar написа:хммм, интересна джаджа - отначало реших, че е нещо като GPS-излъчвател или нещо подобно, но след тва ми се изясни работата - в шотландия се сблъсках с такова чудо в няколко магазина... но там беше направено като лепенка или етикет, лепнат върху продуктаи аз смятам, че за нашата мила родина подобно нещо ще е излишно - тъмните субекти понякога нобелова награда за изобретателност заслужават, а полицаите, лудичките, са най-обърканите индивиди (за съжаление
). не е ли по-добре да се измисли малък предавател за GPS на някаква батерийка или нещо подобно, който също да се слага в седалковата тръба?
hitar_potter написа:...hitar_potar написа:...
Daniel Panev написа:Устройството представлява RFID чип върху подложка, която се поставя в седалковата тръба и е трудно да бъде извадена от там.
PtD написа:Що се отнася до съмнението за работоспособността на метода по нашите ширини, вижда ми се доста съмнително крадците да са леваци и да не успеят да извадят RFID етикета...
bikerider написа:@hitar_potаr: маркирането с цел идентификация е двустранен процес - от една страна е маркирането, от другата е регистрацията в база данни. Докато у нас няма регистрация на велосипеди цялата тая възхита от такива чаркове ми се вижда силно пресилена.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 295 госта