Помощ на съфорумници във вашият град.

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Помощ на съфорумници във вашият град.

Мнениеот Reloading » Вто Мар 17, 2009 11:15 pm

Здравейте , бих искал да пусна тази тема със цел разпространяване на помоща във всеки град.Бих искал да помоля всички отзивчиви потребители да дадът номера и градът от който са.Това ще помогне на много потреблите който посещават чужд град ,в който недай си боже се изгубят или търсят нещо което би могул да знае, човек който е от този град.

Ще започна с моя град и с моя телефон

аз съм от Троян

телефона ми е 0889 /531 731 - при нужда от помощ в каквато и да било насока в града може да ми се обадите ако търсите нещо.

:agree:
.
Аватар
Reloading

Рейтинг: 1385

Мнениеот Dravceto » Вто Мар 17, 2009 11:35 pm

Ще дам едно предложение, ако темата се развие и хората си оставят телефоните да се едитне първия пост и за всеки по голям град да се напишат телефоните на потребителите които са си ги оставили.

Моят телефон е 0888087474 Мартин :)
Изяж бобър, спаси дърво !
Аватар
Dravceto

Рейтинг: 1960

Мнениеот marsa » Вто Мар 17, 2009 11:47 pm

Dravceto написа:Моят телефон е 0888087474 Мартин :)
Е, твоя телефон няма да го има там, защото никой няма да знае в кой град си :^:

Иначе ем ми харесва идеята, ем не съм сигурен доколко удачно е да си постваме такава лична информация в интернет.
Кучетата си Изображение, колелото си Изображение.
Аватар
marsa

Рейтинг: 2000

Мнениеот did » Вто Мар 17, 2009 11:51 pm

marsa написа:не съм сигурен доколко удачно е да си постваме такава лична информация в интернет.

Въобще не е удачно, но това си е ваша работа.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Vikchooo » Сря Мар 18, 2009 2:48 am

Идеята е много добра , но както каза marsa не съм сигурен дали е добре да си оставяме такава лична информация в интернет ... , но ако се развие и аз бих дал телефонче :)
Аватар
Vikchooo

Рейтинг: 1113

Мнениеот spirit » Сря Мар 18, 2009 3:05 am

@Reloading
OK хубава идея ,няма лошо да се помага ,но темата е безмислена .Какво като се изгубиш някъде, не можеш да питаш първия който видиш къде се намираш.Или е много трудно преди да тръгнеш за друг град търсейки нещо ,да пуснеш една тема или да се поразровиш в гугъл къде е.Във всяка бензиностанция се продават карти.Или да кажем ,че се изгубиш някъде където няма хора който ,да попиташ.-> Звъниш ми на мене и примерно ми казваш : "На Витоша съм ,много се отклоних от пътеката ,бля бля ... " аз или който и да било какво може да направи по въпроса ,освен да звънне на спасителите ,което и ти можеш да си го свършиш.

Ок сега се сетих още един пример ,идвам в Троян да карам ,свършват ми парите по някаква причина ,няма къде да спя докато някой не дойде да ме прибере и ти се обаждам.Ти какво ще направиш ,ще ми дадеш пари или ще ме настаниш у вас ?
Jedem das Seine .
Аватар
spirit

Рейтинг: 1701

Мнениеот Admin » Сря Мар 18, 2009 10:24 am

Такава тема имаше преди време. Май повод за нея беше падането на Antares. Нямам време да я търся, но който желае, ще си я изрови.

Преобладаващият извод от нея беше, че по-скоро ще е вредна, отколкото полезна.

Замислете се за следните неща:
- Като си публикувате телефона, можете ли да поемете някаква отговорност спрямо човек, който би разчитал на него? Не.
- Като тръгнете където и да било, можете ли да разчитате на непознати хора там? Не.
- Редно ли е човек да се подготви старателно за всяко каране, включително чрез набавяне на необходимите контакти на хора, за които да знае, че може да разчита? Да.

Последното обаче не става с теми като тази, а с повече каране и лични контакти с други хора, които карат. Така можете да добиете и реална преценка за качествата им, а и се създават отношения, при които тези хора наистина биха ви помогнали, защото ви познават.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Назад към Общ форум