Bero написа:Райко от Колелото - изключително отзивчив професионалист, подхожда с необходимото внимание и желание към всеки въпрос. Единственият проблем е, че напоследък май е много натоварен с работа.
BurNiNg_IcE написа:Доволен съм от "екипажа" на Drag Zone, всеки път когато отидя там, никога не се връщам разочарован.
+1HepBeH_XaMcTep написа:Нахи - Байк Зона!
За този човек искам специално да кажа 2-3 думи! Попаднах в магазина съвсем случайно - прочетох тук на сайта за откриването и понеже е близо и напът веднъж реших да търся нещо там. Наистина е вярно, че на всеки би помогнал, независимо с колко пари влиза в магазина му - действа на принципа на зъболекарката ми - "да видим с какво може да се помогне, пък парите са пари, те се изкарват". Просто изключително печен и вещ човек, наистина не е някакво алчно човече, което чака да с извадиш портфейла, или ако дойдеш само да питаш не ти обръща особено внимание.veskoz написа:Пацо - ВЕЛО 2009![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
защото има много опит освен в сервиза и на педалите и не е отказал помощ дори на най-безпомощният
Asen6o написа:Влади от "Байк център"!
MAN6 написа:ramam написа:уу йеее
а кай са
ramam написа:...
За Краси от Байкцентъра пък въопще не бих отишъл и то съдейки от качествата на работата и по колела на приятели и многократно карах моите приятели да идат за дооправяне и пак не беше както трябва какво ли не.
Май жена механик и морско свинче......
Аз лично държа болтовете да са ми като нови и затова не ми харесват инструментите на Райко и останалите.
Парк Тул за мен е най доброто за един професионален механик - затова ползвам услугите на Дани.
....
MAN6 написа:за какво да се обиждам?
и защо главината е била дадена за ремонт, щом не е имала проблем?
Профилактика чети до край, и оправяй от край до край.
нямам проблем да го обсъдим и тук, но да не занимаваме другите с това- пиши ми едно лично, защото ми стана интересно!
благодаря
И не си прав че Парк Тул ти е направил проблема. Проблема най вероятно е бил в нискокачествен болт, или използването на други инструменти преди това с съмнително качество (примерно китайски джобни шестограни).
Веднъж да повредиш малко болта после и Парк Тул няма да ти помогне.
Но липсата на качествени инструменти ми казва че механика не си гледа сериозно на работата или няма пари - което следствие на първото.
...
...А и ходи да си купиш метчик с обратна резба за да си вадиш повредените болтове - по ефтино ще ти излезне щом разчиташ на онези механици.
Само да отбележа Маншона е добър механик просто аз разчитам на друг....
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 360 госта