TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Silvex написа:Затова съм и малко учудена, защото приятелите ми твърдят че в техните веломагазини продават...
vlassadar написа:А добре, а аз да попитам, като сме на тема колела и самолети - плащат ли се допълнителни такси за багаж заради колелото - все пак е обемисто дори в поразглобен вид, а и само то тежи (мойто поне) 17 кила. Ако му взема и малко инструменти гуми, и малко дрехи за мен все пак, ще надхвърли и 20-е кила. Да, ако пътувам с още някой, на мое име ще е само колелото, ама ако съм сам? Още не съм се залетял конкретно, но мисля по въпроса
Daniel Panev написа:А защо не помолиш в някой от магазините за 2 кашона, в които са получили и съответно продали велосипеди? Не вярвам някой да си ги носи у тях след като си купи велосипед от магазина. А пък в магазина най-вероятно ги изхвърлят...
Admin написа:Daniel Panev написа:А защо не помолиш в някой от магазините за 2 кашона, в които са получили и съответно продали велосипеди? Не вярвам някой да си ги носи у тях след като си купи велосипед от магазина. А пък в магазина най-вероятно ги изхвърлят...
Там е работата, че в повечето случаи магазините май не ги получават в кашони, а опаковани в найлонови пликове.
Admin написа:... в случая не се търсят толкова скъпи решения, а само нещо за еднократно извозване на велосипедите.
Silvex написа:да се надяваме че ще запазят три...все пак Варна ми е по-близо от бургас за складиране на кашони.....
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 380 госта