Пак некомпетентни изказвания...

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Пак некомпетентни изказвания...

Мнениеот WestIce » Чет Ное 19, 2009 8:51 pm

...от разни хора, които ни държат сметка какво правим...http://troyaninfo.com/news.php?extend.651
Ние правим трасе за себе си, със скокове не по високи от два метра и наклон като за бебешка количка. Не стана ли време да спрат да преувеличават и да ми се правят на интересни с такива коментари. Според вас детенце от 1ви клас както е написано в статията, малко преди това махнало помощните колела, ще тръгне ли да скача метри на дължина и от метър, два височина... Направо ми писна от некомпетентни исказвания. Дано сега не разрушат трасето, за което се трудихме цяло лято. Мисля, че ни стига събарянето на 2 northshore-a от общо 3 и откраднатите инструменти и материяли. Вие имате ли такива проблеми/имали ли сте и ако да как ги решавате?

Edit: Тия ако идат на сопот, сигурно ще кажат, че това е за самоубийци. Супер стръмен наклон, направо вертикална граница. За Road gap-а ще кажат, че е трамплин хвърлящ на десетки метри. Пък после, що града ни бил западнал, сега остава да ни спрат и от спорта и се местя в джунглата да си правя трасета. :(!:
Аватар
WestIce

Рейтинг: 1248

Re: Пак некомпетентни изказвания...

Мнениеот subritual » Чет Ное 19, 2009 9:28 pm

Хаха,статията наистина е много забавна.
Споко пич,не се пали.Голяма работа.
Но имай впредвид,че гората не е само ваша и когато я променяте,би трябвало да се допитате до общественото мнение и удобрение.И да го направите както трябва.Тогава такива статии ще са безпочвени или изобщо няма да ги има.
Това,че почти всички правят каквото си поискат,не значи,че е правилно.
Това,че да направиш нещо както трябва в България е трудно, също е вярно.

П.С: Аа, и що не пуснеш някой аргументиран коментар отдолу в статията вместо да се жалваш тук?
Последна промяна subritual на Чет Ное 19, 2009 9:48 pm, променена общо 1 път
Аватар
subritual

Рейтинг: 2000

Мнениеот Анелия » Чет Ное 19, 2009 9:43 pm

че с опасните каскади се занимават деца на видима възраст от първолаци до петокласници

Уха, много млади байкъри имате :bigeyes:
Аватар
Анелия

Мнениеот WestIce » Чет Ное 19, 2009 10:20 pm

@Subritual: Направил съм цяла статия! Просто чакам одобрение от администратора. Като я пуснат ще ви я покажа.

Обещавам почивните дни да ида на място да направя снимки. Малко е западнало есента, но неможе northshore с 10-15 подпори да се срути току така, а подпорите да изчезнат.

Едит: В тия вестници, каквото им падне пишат. За едно 5лв. ще се избият. Всяка една част на гората сме обиколили. Къде ли не сме правили скокове, докато намерим едно тихо място, където няма много бабички и старци, които да минават и нарочно да бутат съораженията, мотори които да унищожават всичко след себе си, а то се превърна в някакъв медиен бум. На мен неми пука от самата статия, а да не почнат да рушат съораженията. Дано всичко това утихне и на пролет да грабнем инструментите и да направим една прилична пистичка.
Последна промяна WestIce на Чет Ное 19, 2009 10:30 pm, променена общо 3 пъти
Аватар
WestIce

Мнениеот subritual » Чет Ное 19, 2009 10:24 pm

:agree: Дръж ни в течение и се бори за спорта!
Аватар
subritual

Мнениеот otka4al4o » Чет Ное 19, 2009 11:11 pm

WestIce, хубаво им се нервиш на журналистите прав си, че е малко преувеличано. Но си помни че ако карате там без каски, хората са прави ... :peace:
maxvolume написа:Ей "did".. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
Аватар
otka4al4o

Рейтинг: 1874

Мнениеот hitar_potar » Чет Ное 19, 2009 11:19 pm

към автора на темата, наистина ни дръж в течение - ще бъде интересно развитието на историята. мен и сега ме сърбят ръчичките да ударя един коментар във ваша защита, но ще изчакам статийката ти. иначе - браво, явно имате голямо желание, продължавайте в същия дух и не забравяйте каските! :agree: :beer:
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот DTD » Пет Ное 20, 2009 1:00 am

В същото време родителите на тези деца едва ли подозират каква смъртна опасност грози техните питомци.

Абе не трябва ли да е "потомци" вместо "питомци". В смисъл... за хора говорим тук. :D

Иначе, тва са пълни глупости, не трябва да ти прави впечетление. Това е все едно да обясняваш на маймуна как да борави с калашников. Карайте си, иначе трасето, така описано ми прилича на нещо от UCI :D .Успех и каските.
Човешката глупост е безкрайна.
DTD

Рейтинг: 1793

Мнениеот killvanrea » Пет Ное 20, 2009 1:54 am

Наистина трасето не е сложно и много кофти се получава, когато група хора са положели усилия и след време техния труд да бъде унищожен. Говорете с някой от общината(кмет, зам. кмет) за разрешение да ползвате мястото щом не искат да подпомогнат развитието на трасето, да не пречат като го развалят.
А относно статията дадения репортер дали е ходил в другия край на града, където е мотокрос трасето. В града има хора, които да подпомогнат за развитието на спорта може да поговорите и с тях :agree: Дано не се стигне до разваляне на трасето да можем да покараме през коледната :agree: Умната и карайте с каски :agree:
[email protected]
GSM:0883470235
Аватар
killvanrea

Рейтинг: 1217

Мнениеот ReLeASe » Пет Ное 20, 2009 7:45 pm

деца са построили няколко трамплина

:hbang2: Трамплин рулззз. Не знам за вас, ама на мене да строя трамплини ми е любимото занимание през свободното време.
спускайки се от върха на хълма с велосипеди или моторетки

Ама то така не е честно, то тея с моторетките са по-бързи от тея с колелетата. После като победят мотореткаджиите, ще вземат другите на подбив. :D :argue:
косите им настръхнали от ужас

:scared: :cold:
издълбани от самите деца дупки

Може някой
питомец
,ааа исках да кажа дете, да се е опитало да си зарови кокала и затова да е изкопало дупка. :D
от първолаци до петокласници

Еее, депресирах се. Те тея щом от толкова малки са влезнали в спорта, аз къде се реда. :bawling:
и ако някой не се престраши да се включи в опасната игра приятелите го вземали на подбив.

Kids are so cruel. :uzi:
DTD написа:но по-добре от вилка, която е чувствителна точно колкото Бат Бойко.

:D :D :D
Аватар
ReLeASe

Рейтинг: 1220

Мнениеот venci95 » Съб Ное 21, 2009 5:23 pm

Бахти олигофрените...без извинение тея са пълни пед*раси и/или някви ботове!Сега се заемам да ровя из саита на Плевен,току виж намеря някое трасе за което съм се блъскал цяло лято! :crazy: :bawling: :shooter: :uzi: :qright: :flamethr: :sniper:
Който има 18+ и се чувства пренебрегнат тук-да сменя
форума !!!
Аватар
venci95

Рейтинг: 1078

Мнениеот WestIce » Нед Ное 22, 2009 7:57 pm

Скоро трябва да пуснат статията. Ние през това време копнахме 2 виража и 2 скока и започваме да правим ново трасе. Скоро ще направим виражи и нови скокове по старото и прилично реставриране. Ето малко снимки от едното и другото трасе. http://dr0x1ty.snimka.bg/other-sports/t ... yan.446171 Другите 2 Weekend-а ще сме плътно зад инструментите да направим 2-те трасета, тъкмо до тогава да си взема нова вилка, че от месец и нещо ме сърбят ръчичките да покарам. :evil:
Аватар
WestIce

Мнениеот picco » Нед Ное 22, 2009 9:36 pm

Виждам само един с каска, вземете и другите да ги ползвате :agree: :agree: пък може и да ви се разминат тежки травми и наранявания на тиквите
Аватар
picco

Рейтинг: 1198

Мнениеот Quasar » Пон Ное 23, 2009 10:38 am

Е от снимките не изглежда някаква изродия...просто карайте с каски за всеки случай щото скоците са сериозни
Относно автора на оная статия..ми ни моа ши умръ....Умряхме да се хилим тук на простотиите му. На човека май единственото му екстремно преживяване е да закъснее за работа. И все пак ние си караме по тия места нормално е да си преценяме риска, нищо че постоянно търсим къде ще се накефим повече и постепенно започваме да караме където пеша не може да се минава :D
Искаме да видим развитие по случая...даже няма да е зле да говорите с тоя който е писал оная статия, да го заведете на мястото, да му обясните че се кара с протекция, че не карате колелца от метро пък дано се усети...и да не махне статията поне ще просветите още един. Ако подхождате агресивно може и да ви съборят скоците и шора...
Аватар
Quasar

Рейтинг: 1305

Мнениеот WestIce » Пон Ное 23, 2009 2:15 pm

Ами аз карам с каска, но на снимките ме няма. Още едно момче кара с каска. Другите 3-ма не карат с каски, но това е временно. Просто вмомента трупат парички, за части и протекция.
Аватар
WestIce

Мнениеот joropc » Пон Ное 23, 2009 8:14 pm

За първи път виждам някой в Троян да кара с каска.....
Изображение
-------------------------------------------------------------
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
joropc

Мнениеот Shady™ » Пон Ное 23, 2009 11:36 pm

Aз се опитах да се регистирам ама ми казаха че някъв катил трябвало да ми одобри регистрацията..Те да ми я одобрят - мисля да пусна линк към тази тема + да напиша някой друг ред колко са не образовани

:banghead: :(!:
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Мнениеот FREERIDE RIDER » Вто Ное 24, 2009 9:53 pm

Само внимавайте с рязането на дървета ,че е опасно ,може да ви набара горския :xx(: . Моята групичка бяхмре решили да си направим няколко nort shore скокове ,но имахме проблеми с горския и едва не се оттарвахме с глоба в размер на около 5000 лв. Това ,че някой нещо ви е казал означава че нещата ги правите прекалено на близко от цивилизацията ,трябва да са на по- скрити места! Но найстина е много гадно някой който не разбира да прави "умни" исказвания (в случея медийте)
Аватар
FREERIDE RIDER

Рейтинг: 1127

Мнениеот naso » Пет Ное 27, 2009 5:32 pm

хахаххаха аман от невежи комунисти бе :) ... а вие па що правите тръмплини бе хахах :)
naso

Рейтинг: 1993

Мнениеот WestIce » Съб Ное 28, 2009 12:01 am

Най-сетне статията е публикувана. http://troyaninfo.com/news.php?extend.666 На приложените снимки и 2-мата които караме сме без каски, но снимките са стари. Сега имаме екипировка. Просто е разказано, като за бавноразвиващи се във статията. Просто малко поне да разберат аджаба, за какво става на въпрос. Скоро темата ще продължи със снимки от новото трасе, което утре и вдругиден усилено ще работим за да го пригодим за каране. Надявам се вече да не ни закачат :)
Аватар
WestIce

Мнениеот SkidRow » Съб Ное 28, 2009 12:44 pm

Трябваше да дадете да изчистим правописните грешки преди да го пуснете... По-добре снимките да ги няма. Изобщо статията си личи от километри, че е писана от деца :dontknow: Това е истината според мен, не искам да ви обиждам по никакъв начин! Ясно е, че сте лично засегнати, но...
Когато загубиш предразсъдъците си, печелиш свободата на живота. Освободи очите си, за да виждаш в безкрая.
Аватар
SkidRow

Рейтинг: 1325

Мнениеот WestIce » Съб Ное 28, 2009 3:16 pm

Статията я написах за около час и им направих бърз преглед за грешки, а другото което е - админа на този сайт в който е статията я публикува, но ми каза че ще я прегледа за грешки...

Също така админа е разменил снимките. Тоест хората ще си помислят, че northshore e скока от пръст. Скоро ще говоря с него за поправка на грешката.
Аватар
WestIce

Мнениеот veskoz » Сря Дек 02, 2009 4:39 pm

Цялата работа е тотално сбъркана... от възприятието на другите, до обяснението от ваша страна. Успех все пак :agree:
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
veskoz

Мнениеот Shady™ » Сря Дек 02, 2009 8:19 pm

Eкстра си е ! То човек като не разбира и няма желание - трудно би разбрал и разбраното :D Все едно си в час по химия :D
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Мнениеот pil4oka » Пет Дек 11, 2009 8:51 pm

Аман от тия бетонирани глави!Затова Троян изглежда като замразен обект от соца.Отстоявайте целите си и нещата ще се подредят :D
Нация която се напива с бира не може да учи нация която изтрезнява с бира.
Аватар
pil4oka

Рейтинг: 1328

Мнениеот bluskanie » Нед Дек 13, 2009 12:22 pm

Абе вие как очаквате да срещнете подкрепа след такава обяснителна "статия"? Никакви аргументи, никакво обяснение, какво аджеба е това МТБ, изобщо нищо. Някакви полуграмотни, аморфни приказки и скапани снимки, на които всички са БЕЗ КАСКИ!

Според мен така няма да успеете да се легитимирате пред обществеността в Троян и изобщо никъде. Аз не бих подкрепил така лошо описана инициатива, просто не виждам защо.
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Назад към Общ форум