azze написа:1.Евтина,добра лапа за АМ?
2.Pazzaz 902?
PiCoZzZeN написа:azze написа:1.Евтина,добра лапа за АМ?
2.Pazzaz 902?
Аз имах такава ! Добра е , зимай я
did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
hitar_potar написа:От чисто любопитство - възможно ли е да се сложат кобилици от РАМ АМ 2009 на РАМ АМ 2008 и ще се развали ли така работата на окачването? а гееометрията?
hitar_potter написа:„Утре ще работят ли лифтовете“
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:BB7 ?
Frida написа:Дано въпроса ми не е много тъп, но все пак ме занимава от извесно време! Карах в снега преди няколко дни и от тогава скоростите ми не влизат и с всеки ден става все по-зле т'ва нормално ли е? На някой друг да му се е случвало?
И още един: В този "зимен"сезон работят ли сервизите, например тази на бул.Д.Несторов?
Antares написа:Клаймъра е Голф двойката на планинското колоездене.
hitar_potter написа:Тази тема е провокирана от темата за тъпи въпроси или по-скоро превръщането й в „тема за въпроси, които не заслужават отделна тема“. Идеята на тази тема е да замени темата за сериозни въпроси, тъй като по-скоро мястото й е тук - в общия форум, а не във форум „Бла-бла“.
Тук задавайте въпроси, които не са достатъчно общи и задълбочени, но не са и „тъпи въпроси“. Тук можете спокойно да питате неща от рода на:
„Компонент А съвместим ли е с компонент Б“
„Утре ще работят ли лифтовете“
„Как да сваля курбелите“
И така нататък... Очаква се, че тук ще се задават кратки въпроси с кратки отговори.
sailman написа:Ти пък си намерил къде да питаш...
Обади се на приятел Мислим, нема нужда да ти казвам на кой
nofear921 написа:Днес си обезвъздуших спирачката (Tektro Auriga comp) и по апаратчето капна малко масло. С какво е най-добре да се премахне трайно и сигурно?
EccentricMOTION написа:Със спирт
nofear921 написа:Днес си обезвъздуших спирачката (Tektro Auriga comp) и по апаратчето капна малко масло. С какво е най-добре да се премахне трайно и сигурно?
veskoz написа:Братле ти ненормален ли си?! Казах ти! Meglio Струва 4-5 лв в най-близкия магазин.
Купувай си шпрейчета "специално" за тая работа за по 11лв. Мнооо сте ми интересни. Ако не е от Screambikes или CRC - не става. Кога станАхте негри, кога ви почернЕха гъзовете.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта