Скачане

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Скачане

Мнениеот valio33 » Пон Мар 01, 2010 8:24 pm

Здравейте съфорумници!
Наскоро се запалих по Дърт Джъмп.Но скокчетата, които се оитвам да правя, не се получават , като хората.Едвам се отлепям от земята дори и с голяма засилка, а пък ако успея да отскоча, то при приземяването се пребивам.Четох някакви теми, но от там нищо не може да разбереш.Моля някой опитен да ми обясни, кака става туй нещо? :dontknow: :dontknow: .Колелото ми е рам хт1, но не мисля, че от там е проблема.Опитвам се да отскоча, с нещо като бъни хоп, но пак не става.Не съм много тежък - 70кг
Въпросните скокова се теза на Южния парк без Монцата, защото ме е страх , че няма да стигна до попивката. :clap:
Моля помогнете ми!!!! :popcorn: :roll2: :wavey: :praying: :dontknow: :D :agree: :rofl:
UFO!
Аватар
valio33

Рейтинг: 971

Re: Скачане

Мнениеот hobi » Пон Мар 01, 2010 9:24 pm

Това се показва, след което се опитва (н на брой пъти, докато ти стигнат). Между другото дърт-а в Южният е само един и ти препоръчвам първо да скочиш малкия спийд до него, който леко мяза на дърт (ама не е). Като видиш някого, който да си му личи, че може да скача, помоли ли го да ти покаже как става, макар че никой няма да скочи вместо тебе, така че отивай на малките скокчета да свикваш, защото дъртовете са по-трудни от спийдовете и няма да е зле да усвоиш първо по-лесното (поне за мен по-лесното). ;)
:peace:
П.П. Надявам се някой да ми разбра нещо. :D
Бог обича смелите!
Аватар
hobi

Рейтинг: 1187

Мнениеот zafirovp » Пон Мар 01, 2010 10:06 pm

Сори за :offtopic: -а но HT1-та има ли проблеми от към здравината при скокове. Аз също съм 70 кг. и се уча да скачам но незнам към каква рамка за начало да се ориентирам.
Търся Marzocchi Roco на части.
Аватар
zafirovp

Рейтинг: 1297

Мнениеот valio33 » Пон Мар 01, 2010 11:04 pm

Към здравина засега не , но ще се сдобия с рамка за скачане в най-скоро време.Препоръчвам ти скот уз-2 за рамка,много здрава и удобна!
UFO!
Аватар
valio33

Рейтинг: 971

Назад към Общ форум