veno написа:Вземи си от новите Oregon ако можеш да си позволиш, въпреки че аз избрах 60CSx преди 1 година пред Oregon-ите... но тогава си имах причини.
Pla-men написа:
Под новите имаш предвид Oregon 400 / 550. До колкото знам 400 има повече вградени карти, а 550 камера. Какви други плюсове имат пред Dakota 20.
60 CSx е на цената на Dakota 20 и на Oregon 300 и това ме спира.
taurus13 написа:Дакота явно си има родилни мъки и сигурно ще мине година докато ги оправят, което ме отказа от този апарат и смятам да пазарувам новия Орегон 450, пък дано имам късмет.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
taurus13 написа:Дакота явно си има родилни мъки и сигурно ще мине година докато ги оправят...
Daniel Panev написа:А мислил ли си за Edge 705, например?
франтишек написа:http://ftp.domainbg.com/tuono/Page_GPS.htm
DenisMutlu написа:Ще може ли да пуснете едно две линкчета от къде може да се купи такъв GPS?
Daniel Panev написа:А мислил ли си за Edge 705, например?
outfaced написа:Dakota 20 (pros)
- Smaller size / less weight
- Better battery life (~4-6hrs)
- 3-axis compass
- Slightly better outdoor screen visibility
Oregon 300 (pros)
- Bigger higher resolution screen
- Wherigo support
- Photo viewer
- Stronger backlight (better for viewing at night)
- Slightly better GPS performance (may be related to differences in the antenna design)
не си първия питащ се този въпрос
http://www.google.bg/search?hl=bg&clien ... =&gs_rfai=
joropc написа:Daniel Panev написа:А мислил ли си за Edge 705, например?
Аз понеже имам и двата (Edge 750 и Oregon 550),препоръчвам първия за хора ,които карат само велосипед и втория - за ходене(пешеходно) в планината.
@Daniel Panev,понеже знам от други форуми,че и ти като мен "посещаваш" балканите и без колело,препоръчвам Oregon-а...той става и за двете,докато Edge 705 си е специализиран GPS за колоездене.Батерията на Edge 705 издържа не повече от 10 -11 часа,което го прави неподходящ за няколко дневни планински преходи,а тя е вградена - т.е. не можеш да я замениш със заредена.
Daniel Panev написа:joropc написа:Daniel Panev написа:А мислил ли си за Edge 705, например?
Аз понеже имам и двата (Edge 750 и Oregon 550),препоръчвам първия за хора ,които карат само велосипед и втория - за ходене(пешеходно) в планината.
@Daniel Panev,понеже знам от други форуми,че и ти като мен "посещаваш" балканите и без колело,препоръчвам Oregon-а...той става и за двете,докато Edge 705 си е специализиран GPS за колоездене.Батерията на Edge 705 издържа не повече от 10 -11 часа,което го прави неподходящ за няколко дневни планински преходи,а тя е вградена - т.е. не можеш да я замениш със заредена.
Ама аз си имам Oregon 400
Просто Pla-men питаше дали може с GPS да замени велокомпютър, та си помислих, че Edge ще му дойде добре в тоя случай...
Pla-men написа:Daniel Panev написа:joropc написа:Daniel Panev написа:А мислил ли си за Edge 705, например?
Ама аз си имам Oregon 400
Просто Pla-men питаше дали може с GPS да замени велокомпютър, та си помислих, че Edge ще му дойде добре в тоя случай...
Можеби не съм се изразил достатъчно добре. По скоро исках да попитам, данните за моментна скорост дали са достоверни, примерно едно каране/бутане с 6/7 километра в час по баир, ще се отчитат ли .
Daniel Panev написа:Абе не е толкова бомбоустойчив - на онзи, дето го имах, корпуса се пукна при супер малоумно изпускане от 1 м...
sailman написа:Ето тука си пише(сайта на официалния вносител на Гармин у нас)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 342 госта