Днес (04.07) на Драгалевци дадох на едно момче попмата си

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Днес (04.07) на Драгалевци дадох на едно момче попмата си

Мнениеот ie » Нед Юли 04, 2010 4:55 pm

Здравейте,

Може би не и е мястото на темата тук, но искам да помоля момчето, на което дадох помпата си тук да се свърже с мен, за да ми я върне. (Нека ми пише лично съобщение или направо gsm 0898 59 99 02)

Ако все пак някой знае името му или нещо друго, ще съм много благодарна да ми даде.

Не знам името на момчето, но беше със синя раница и Червен драг с амортисьор за кобилицата (не знам кой модел). Беше с руса коса, и сини очи на възраст около 13-14, което за моите 23 си е доста.

Разказвам ситуацията - аз (Илинда) и Мария от Драг, бяхме на лифта когато едни момчета на серпентините ни попитаха за помпа. Като слезнахме на серпентините дадох помпата на момчето и се разбрахме после долу да ме чака на първа станция. Като се качихме за следващо спускане, заваля дъжд и малко се позабавихме и като слезнахме момчето го нямаше. Помпата не беше оставена на лифтаджиите.

Ще помоля, който днес е бил на Витоша и познава момчето, да ми пише.

Поздрави,
И.
Аватар
ie

Рейтинг: 1354

Назад към Общ форум