MTB Gold: Началото

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

MTB Gold: Началото

Мнениеот sergeh » Пет Фев 25, 2011 6:03 pm

Сигурно много от вас са изпитвали това - сравнимо с едно хубаво каране е само четенето на хубав разказ за каране.

Първият разказ, който привлече вниманието ми преди година-две, когато започнах да следя редовно форума на mtb-bg.com, беше разказът на Милен (zappa) за неговото изстрадано пътуване до София. След това четох още много впечатляващи и вълнуващи разкази и постове - такива, които те карат да се усмихнеш, да се пренесеш някъде далеч, да се замислиш - ех, защо сега навън е мокро и студено, защо трябва да стоя зад това бюро сега ...

Тези "златни прашинки" се губят в реката на хилядите други постове и мнения, затова реших да събера това, което по мое виждане, заслужава да се отличи от останалите. Разбира се, това е строго субективно и индивидуално, но макар идеята ми да направим този подбор в рамките на mtb-bg.com да срещна одобрение, все не остава време за нейната реализация, поради по-сериозни задачи, които непрекъснато изникват пред администраторите на сайта.

Намеренията ми са да събирам в блог подобни "златни зрънца", независимо дали са дълги разкази или кратки постове - всичко, което ми направи впечатление и реша, че си заслужава да бъде прочетено отново. Това не са просто истории и описания, а цветни и емоционални разкази. Надявам се на активно сътрудничество и предложения за включване, защото дори неща, които са ми били интересни преди време и съм се постарал да запомня, се губят и забравят, разпръснати из темите.

Знам, че донякъде се получава дублиране - на сайта има подобна секция ("По пътеките"), част от която съм цитирал и аз, но моите критерии са по-различни. Пък и в края на краищата "от много глава не боли".

Адресът, на който можете да видите "стартовата подборка", направена на прима виста и набързо, е j.mp/mtbgold (Jump MTB Gold). Надявам се в скоро време да се разровя из форума и да намеря и други набелязани текстове, но ще се радвам и на "подсещания" от ваша страна - стига да не се сърдите, ако мненията ни се разминат и не всичко предложено стигне до включване. А за по-нататък си мисля, че може да направим и едно гласуване за най-популярно четиво, но първо трябва да съберем достатъчно "мат'рял".
Аватар
sergeh

Рейтинг: 1880

Re: MTB Gold: Началото

Мнениеот edinmilion » Пет Фев 25, 2011 6:50 pm

viewtopic.php?f=14&t=21509
Тук също има доста материал, но ще се радваме на една актуализация пък било то и в блог-а :agree:
edinmilion

Рейтинг: 2000

Re: MTB Gold: Началото

Мнениеот sergeh » Пет Фев 25, 2011 7:13 pm

Аха, доста има за четене, мерси :D
Аватар
sergeh

Рейтинг: 1880

Назад към Общ форум