Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Downhill_01 написа:да спестиш някой лев
outfaced написа:и на какъв дизайн окачване си се спрял
Downhill_01 написа:...Материлалът а Алуминий ,само ми кажете с какво да го заварям.Т.е.С какъв заваръчен апарат.И откъде мога да купя алууминиеви тръби и профили в Стара Загора.
flex написа:Ето няколко няколко произведени в бургаски гаражи:
В момента едната гние в гараж а другата е украшение в рок клуб. Сам си прави изводи.
шок от АТВ
Downhill_01 написа: има голяма разлика при АТВ-то и велосипед-а.
Downhill_01 написа:Мерси много ,един приятел така да го наремечем -защото е 30 години по стар от мен ми заваря рамката на АТВ-то ,мисля че беше със същия апарат.Да чукна на дърво скачам си и засега няма проблеми.Ако може да ми кажете адреса и името на такива добри заварчици ,които ще направят качествена заварка.
Къде живееш?
outfaced написа:flex написа:Ето няколко няколко произведени в бургаски гаражи:
В момента едната гние в гараж а другата е украшение в рок клуб. Сам си прави изводи.
леле ... як ентусиазъм ви е гонил
Поздравления за което, но по нелогично окачване не бях виждал
Downhill_01 написа:Материлалът а Алуминий
Downhill_01 написа:...За дизайна ... мисля -да копирам нещо доказало се.Ако можеш да ми кажеш работеш дизайн ,понеже съм нямал удоволствието да карам или притежавам велосипед за ДХ/ФР.А ...
Хах и клиенти си имам вече.Рамките ще вървят с подаръци-1 бира и 3 кебапчета.обещавам да си купя рамка от теб
war_shadow написа:Абе нямаше ли да е по лесно като за начало да се опиташ да направиш нещо твърдо а не да захващаш мека рамка?
azze написа:http://www.pinkbike.com/video/154134/
here my version on how to build a bike , listen carefully , its not for the faith of heart or people with no imagination, youll need to bare in mind that i have years of experience using this method and its the most efficient i can creat, also dont try to ever build a bike if your not a experience welder , dont even waste a dime if you have no clue how to handle power tool and dont even dream about it if you never ever even cut a pieces of steel and felt the hot spark on your arm burning you , as you can see from my forearma nd leg i have burn mark all over my limb also you can see how gray my hair are this is years of experiences , im not kidding dont even try , heave my warning im not responsible if you hurt yourself , here the link to my website that show how to build a bike
http://cmc2008b.tripod.com/ make sure you are in the number 8 category if you dont fit in the chart dont even attempt to do it OK
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 372 госта