Bace_kz написа:Какви ръкавици ще ми препоръчате да си купя ? Карам 50/50 градско/черни пътеки , но по някои пътеки има стърчащи клони и ръкавиците искам да ми пазят пръстите, но искам да мога да карам с тях и в горещите дни, та да имат хубаво проветрение. Бюджета ми е до 50 лв, за момента съм си харесал тези и тези.
Bace_kz написа:Какви ръкавици ще ми препоръчате да си купя ? Карам 50/50 градско/черни пътеки , но по някои пътеки има стърчащи клони и ръкавиците искам да ми пазят пръстите, но искам да мога да карам с тях и в горещите дни, та да имат хубаво проветрение. Бюджета ми е до 50 лв, за момента съм си харесал тези и тези.
Bace_kz написа:@crossenduro2 Смяташ ли,че имат добро проветрение ?
@joropc Бихте ли се аргументирали ? С какво Crossa X превъзхожда Raji ?
TheAnimal написа:От това което прочетох караш предимно градско и "леко" ХС.
Моят съвет към теб е да си вземеш ръкавици без пръсти.За 50 лв ще можеш да си вземеш ръкавички на FOX, които са доста издръжливи. Също така те съветвам да избягваш 661 като марка за ръкавици .
crossenduro2 написа:Bace_kz написа:Какви ръкавици ще ми препоръчате да си купя ? Карам 50/50 градско/черни пътеки , но по някои пътеки има стърчащи клони и ръкавиците искам да ми пазят пръстите, но искам да мога да карам с тях и в горещите дни, та да имат хубаво проветрение. Бюджета ми е до 50 лв, за момента съм си харесал тези и тези.
Макар и неизвестни аз съм адски доволен от тези: http://www.maxcombike.com/e-shop/index. ... 93&lang=2&. Същевременно не са и скъпи.
П.П Преди карах 661 Comp 2009 и се скъсаха за има няма 2 месеца.. Точно там където е палеца, между него и показалеца. Така, че не съм много доволен от тези.
Bace_kz написа:Аз в крайна сметка си поръчах Dakine Cross X, модела 2009 година, сега само ги чакам да дойдат и ще изкажа мнение :] Благодаря на всички, които се включиха в дискусията.
taurus13 написа: .... и си взимаш едни френски, работни, от мека кожа .... Изглеждат задоволително добре, прилягат добре ...., има няколко размера
.Имат дори и възглавнички на дланта.
За проветрението забрави, но пък това е кожа - мокри се леко, но никога не се вмирисва, за разлика от всички изкуственяци.
Дори и при най-брутално ползване издържат по една година.
![]()
![]()
![]()
rarekin написа:Лелееееееееееее.taurus13 написа: ......
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 379 госта