от incognito » Вто Апр 12, 2011 7:02 pm
Тази сутрин имах честта да покарам заедно с него по велоалеята на цар Борис в София. В началото помислих, че колегата има технически проблеми със седалката и спрях да го попитам има ли нужда от помощ. Като си свали маската от лицето, разбрах че ще си говорим на английски и като ми каза че идва от Банско и вятъра бил много силен насрещен, разбрах че нещата са сериозни. Попитах го кога е тръгнал и той най-спокойно ми отговори- преди десет години. После добави, че това му е 191-вата страна през която минава, погледна в посока Руски паметник и попита натам ли е Румъния. Аз го попитах на свой ред какво се е случило със седалката, а човека заяви че кара без такава.После го заведох до магазина на Веломания и понеже вече закъснявах за работа, го оставих да чака да отворят. В крайна сметка потърсих в Гугъл името, което той написа на мобилния ми телефон и се шашнах, като разбрах какво прави този пич. Сега съжалявам, че не го закарах в някое кафе да се подкрепи с нещо, но се надявам че във Веломанията са му оказали някакво съдействие.