Okhwan Yoon

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Okhwan Yoon

Мнениеот eMcKu » Пон Апр 11, 2011 8:52 pm

Не мога, да не споделя и Вас - http://okhwanstory.blogspot.com/ за по - подробна информация, напишете името му в гугъл
Впечатлен съм, човека обикаля света от 10 години. Кара колелото си без колче и седалка.
Интересното е, че вчера беше стигнал България и на бензиностанция в Благоевград и се запознахме лично.
Дори знаеше някои думи на български !
Сега е на път към Румъния, а после и към Англия през Украйна и други страни.
:bowdown: :bowdown: :bowdown:
www.dromride.com
Аватар
eMcKu

Рейтинг: 2000

Re: Okhwan Yoon

Мнениеот Ozzie » Пон Апр 11, 2011 9:11 pm

само не разбрах, 'що кара без колче и седалка?
Изображение

eMcKu написа:И аз го питах и не знае :crazy:

и него го хапят щъркелите, явно... :)
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот eMcKu » Пон Апр 11, 2011 9:13 pm

Ozzie написа:само не разбрах, 'що кара без колче и седалка?
Изображение

И аз го питах и не знае :crazy:
www.dromride.com
Аватар
eMcKu

Мнениеот veskoz » Вто Апр 12, 2011 10:56 am

Щото е видял, че на Тошо Лапиера го догонва по тегло. :lol:
Респект към пича!
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
veskoz

Мнениеот airborneone » Вто Апр 12, 2011 4:19 pm

veskoz написа:Щото е видял, че на Тошо Лапиера го догонва по тегло. :lol:

:rofl: :beer:

Евала на пича!
Интересно ми е кръста му от какво е направен, явно го е сменял вече
Аватар
airborneone

Рейтинг: 1998

Мнениеот eMcKu » Вто Апр 12, 2011 6:03 pm

airborneone написа:
veskoz написа:Щото е видял, че на Тошо Лапиера го догонва по тегло. :lol:

:rofl: :beer:

Евала на пича!
Интересно ми е кръста му от какво е направен, явно го е сменял вече

Да не ти казвам, как ходеше първите 5 минути след като слезе от колелото.
www.dromride.com
Аватар
eMcKu

Мнениеот incognito » Вто Апр 12, 2011 7:02 pm

Тази сутрин имах честта да покарам заедно с него по велоалеята на цар Борис в София. В началото помислих, че колегата има технически проблеми със седалката и спрях да го попитам има ли нужда от помощ. Като си свали маската от лицето, разбрах че ще си говорим на английски и като ми каза че идва от Банско и вятъра бил много силен насрещен, разбрах че нещата са сериозни. Попитах го кога е тръгнал и той най-спокойно ми отговори- преди десет години. После добави, че това му е 191-вата страна през която минава, погледна в посока Руски паметник и попита натам ли е Румъния. Аз го попитах на свой ред какво се е случило със седалката, а човека заяви че кара без такава.После го заведох до магазина на Веломания и понеже вече закъснявах за работа, го оставих да чака да отворят. В крайна сметка потърсих в Гугъл името, което той написа на мобилния ми телефон и се шашнах, като разбрах какво прави този пич. Сега съжалявам, че не го закарах в някое кафе да се подкрепи с нещо, но се надявам че във Веломанията са му оказали някакво съдействие.
Аватар
incognito

Рейтинг: 1220

Мнениеот Madnesst » Съб Апр 16, 2011 4:30 pm

incognito написа:Тази сутрин имах честта да покарам заедно с него по велоалеята на цар Борис в София. В началото помислих, че колегата има технически проблеми със седалката и спрях да го попитам има ли нужда от помощ. Като си свали маската от лицето, разбрах че ще си говорим на английски и като ми каза че идва от Банско и вятъра бил много силен насрещен, разбрах че нещата са сериозни. Попитах го кога е тръгнал и той най-спокойно ми отговори- преди десет години. После добави, че това му е 191-вата страна през която минава, погледна в посока Руски паметник и попита натам ли е Румъния. Аз го попитах на свой ред какво се е случило със седалката, а човека заяви че кара без такава.После го заведох до магазина на Веломания и понеже вече закъснявах за работа, го оставих да чака да отворят. В крайна сметка потърсих в Гугъл името, което той написа на мобилния ми телефон и се шашнах, като разбрах какво прави този пич. Сега съжалявам, че не го закарах в някое кафе да се подкрепи с нещо, но се надявам че във Веломанията са му оказали някакво съдействие.

Я сподели в коя веломания си го настанил :D
Приятелите са като циците ..Някой са големи .. други малки .. Някой са истински .. Други са фалшиви :)
Аватар
Madnesst

Рейтинг: 1232

Назад към Общ форум