Колело от PinkBike?

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Колело от PinkBike?

Мнениеот azzzyo » Пон Апр 18, 2011 10:50 pm

Здравейте!
Знам,че повечето ще започнете с клишетата защо пускаш тема като има хиляди такива относно PinkBike...ето защо прочетох ги всичките и никаде не видях да е написал някой закупил ли си е цял велосипед от сайта...?

Ако някой си е закупил или има някаква информация какъв е редът нека сподели.. :)

Благодаря ви предварително и моля ви не давайте мнения ако информацията ви не е достоверна :)

Поздрави :)
Аватар
azzzyo

Рейтинг: 1166

Re: Колело от PinkBike?

Мнениеот hitar_potar » Пет Апр 22, 2011 12:36 am

Съвсем наскоро, има-няма 2 месеца, колегата Burning_ice се сдоби с адската нанадолна машина от Пинкбайк за абсолютно смешни пари. Той може да сподели опит. Но имай впредвид, че малко или много си е и до късмет на какъв продавач ще попаднеш - лично аз съм попадал на човек, който настоя да си поделим доставката (от Колорадо, САЩ) фифти-фифти, щото така било честно... Последния, с който се разправях пък си получи парите в банковата сметка, нещо се панира, че може все пак да го измамя, въртя ме 40-42 дни на шиш и накрая каза, че не може да ми се довери, независимо че парите са си в него от месец насам, та ми ги върна. :crazy: :eek3: А има и такива, които въобще не ти отговарят или директно ти се карат що въобще си ги потърсил, след като не сте от една и съща държава. :bowdown:
Късмет му е майката, късмет и учтиво отношение. ;)
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Рейтинг: 2000

Re: Колело от PinkBike?

Мнениеот azzzyo » Пет Апр 22, 2011 10:32 am

Прав си колега :)
Просто имам добра оферта,но незнам как седят нещата с доставката и тн. защото пича ми вика,че е пращал колелото си от Канада до Унгария за скромната сума от 1200$ чрез UPS :smash:
Аватар
azzzyo

Рейтинг: 1166

Назад към Общ форум