Малко инфо, или трак евентуално?
screamBoy написа:сега не става дума че е за всички да се нахвърлят, нали ^_^
sailman написа:Добрютро!![]()
![]()
Още миналата година я бяха прочистили. (Предполагам, иде реч за пътеката покрай резервата "Бистришко бранище")
Единственото място, където имахме затруднение, е пресичането на Стара река при един мост - беше срутен.
codename47 написа:на един завой тази пътека се разделя на 2 - едната върви от дясно на реката погледанато отгоре а лявата нямам идея къде излиза. Някой знае ли?
codename47 написа:на един завой тази пътека се разделя на 2 - едната върви от дясно на реката погледанато отгоре а лявата нямам идея къде излиза. Някой знае ли?
abctractor написа:супер! тая пътека е много яка и е много полезна, щото ако човек иска да си прави Алеко - Бистрица или Алеко - Симеоново до паркинга на долно Лале тря или по самото Лале ( а то си е МНОГО ХАРД ), или по пътя (което си е губене на ценна денивелация).
sailman написа:Тракче -
bikerider написа::offtopic:
Чудя се, можеше ли да стоиш по-кратко време в 1516? Една секунда? Половин?
Admin написа:Посочената от codename47 пътека е екстра за спускане, ама за качване... трябва да си Уоутър, че да те изкефи.![]()
Аз пък трябва да потърся някой път дали има пътека от "Синята стрела" към Железница, различна от пътя. Чувал съм мотор да бръмчи някъде в дерето до пътя, ама по какво се е движел не знам.
stilo написа:Admin написа:Посочената от codename47 пътека е екстра за спускане, ама за качване... трябва да си Уоутър, че да те изкефи.![]()
Аз пък трябва да потърся някой път дали има пътека от "Синята стрела" към Железница, различна от пътя. Чувал съм мотор да бръмчи някъде в дерето до пътя, ама по какво се е движел не знам.
ето едно "помагало" нагоре-надолу
http://veloxgps.de/tracks/show/9073?token=XV2AfmyR
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 367 госта