ше си го търсите сами.срока по чл. 26, ал. 2 от Закона за нормативните актове
THEZOGGO написа:Никога не съм бил на Витоша.![]()
![]()
Аз съм от Шабла, не знам как е в София, сигурно за да стигнеш от кв. Хладилника до Драгалевския лоифт са 10-20 км.И сигурно е много трудно. Що се касае до велосипедите и автобусите на СКГТ запознай се с наредбата и след това ги мисли нещата.
PtD написа:Изказваш се неподготвен, в стил ТК. Да ти дам моя трактор, да повъртиш с него от Хладилника до лифта, да видим после каква песен ще запееш... Hint: за 3 км и вече го проклинам. Просто не става за придвижване в тази си конфигурация. Та искам да кажа, гледайте малко и от чуждата камбанария
PtD написа:THEZOGGO написа:Никога не съм бил на Витоша.![]()
![]()
Аз съм от Шабла, не знам как е в София, сигурно за да стигнеш от кв. Хладилника до Драгалевския лоифт са 10-20 км.И сигурно е много трудно. Що се касае до велосипедите и автобусите на СКГТ запознай се с наредбата и след това ги мисли нещата.
Изказваш се неподготвен, в стил ТК. Да ти дам моя трактор, да повъртиш с него от Хладилника до лифта, да видим после каква песен ще запееш... Hint: за 3 км и вече го проклинам. Просто не става за придвижване в тази си конфигурация. Та искам да кажа, гледайте малко и от чуждата камбанария
Наредба за превоз на пътници и условия за пътуване с масовия градски транспорт на територията на Столична община
Чл. 13. В превозните средства на МГТ не се допускат за превоз:
7. Предмети, които поради своите размери и естество, създават неудобство за пътниците.
webster1102 написа:
Ако имат билет, не мисля, че ще представлява проблем.Единствения проблем, ще бъде на пътника който пътува и му пречи, но той няма основа да се оплаква, при положение, че имаш документ!
webster1102 написа:@royalracing, пич,
съдейки по писането ти, мисля, че възрастта ти не е повече от 14 години.Има едно универсално средство наречено учтивост.С правилният подход, можеш да се возиш в рейса.Ако ти кажа, че последния път, когато карах, се качихме 10 човека с трактори в 93, при пълен автобус, сигурно няма да ми повярваш.Естествено платихме на човека за това,че ни пусна и то незначителната сума от 2 лева.Всичко е до правилния метод.Почти съм сигурен, че сте почнали да роптаете, то това би било първоначалната реакция на всеки нервен тийн.Това не е единствения начин да се качиш в рейса, ако спреш за момент и помислиш, сигурно ще се качите следващия и по следващия и по следващия път.
webster1102 написа:@royalracing, пич,
съдейки по писането ти, мисля, че възрастта ти не е повече от 14 години.Има едно универсално средство наречено учтивост.С правилният подход, можеш да се возиш в рейса.Ако ти кажа, че последния път, когато карах, се качихме 10 човека с трактори в 93, при пълен автобус, сигурно няма да ми повярваш.Естествено платихме на човека за това,че ни пусна и то незначителната сума от 2 лева.Всичко е до правилния метод.Почти съм сигурен, че сте почнали да роптаете, то това би било първоначалната реакция на всеки нервен тийн.Това не е единствения начин да се качиш в рейса, ако спреш за момент и помислиш, сигурно ще се качите следващия и по следващия и по следващия път.
kriisoo написа:webster1102 написа:@royalracing, пич,
Бяхме 5 човека. Качихме с преди спирката за да може да се наместим и да няма разправии. Дадохме 5 лв. на шофьора, но той не ги взе. Не си мисли, че сме застанали в средата на рейса и не сме им давали да се качват. Още с качването се започна едно тряскане, бутане между самите хора на спирката. Просто си бяха озлобени от преди това и не мисля, че това се случва за първи път, просто хората не го приемат това
.
THEZOGGO написа:Какво като си дупчиш билетче за велосипеда и като си дупчиш билетче за велосипеда още 30-40 + човека ще се съобразяват с теб, така ли? Нещо си в грешка ми се струва.
Наредба за превоз на пътници и условия за пътуване с масовия градски транспорт на територията на Столична община
Чл. 13. В превозните средства на МГТ не се допускат за превоз:
7. Предмети, които поради своите размери и естество, създават неудобство за пътниците.
royalracing написа:Вече си намерихме решението-ще се качваме с рейс 66 .
webster1102 написа:Всъщност, едно птиче ми каза, че ситуацията е била коренно различна, от тази както ти си я описал.Имало е псуване, заплашване и псувни от страна на "райдърите".В такъв момент, никак не можеш да се оплакваш, пич!Тук никой не критикува, всеки изказва мнение.Ако не ти изнася, горе вдясно си има "х" за тази цел.
А пък тези правила от СКГТ не мислите ли, че малко си противоречат?
Evgeni написа:А аз не разбрах каква е целта на тази тема?
Въпреки че имаме правото да се возим в градския транспорт с колело, старите дядовци и баби се заяждат...
Честно казано от нас само един имаше билет /бяхме 4ма/
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 364 госта